Împăcare neașteptată! Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cum s-au fotografiat cei doi

Împăcare neașteptată! Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cum s-au fotografiat cei doi
Împăcare neașteptată! Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună

Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă căsniciei lor, după momentele mai puțin frumoase prin care au trecut în ultima perioadă. Cei doi au decis să se afișeze în vechea postură la un eveniment. Cum s-au fotografiat?

Oana Roman și Marius Elisei, împăcare neașteptată

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 ianuarie 2014. Evenimentul a avut loc la Starea Civilă Sector 2, unde au ajuns și părinții Oanei, Petre și Mioara Roman, care au evitat să dea ochi în ochi. Mai mult, atunci, Mioara a comentat acid decizia fostului ei soț de a nu participa și la petrecerea de după nuntă. Istoria s-a repetat, căsnicia fostei prezentatoare TV fiind presărată cu momente de cumpănă.

La începutul lunii ianuarie, după 7 ani de relație, Oana și-a anunțat separarea de partenerul ei, pe Facebook. ”Separare, nu divorț”, după cum a marcat în fiecare apariție televizată ori interviu avut despre acest subiect. La scurt timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, însă nu pentru mult, Marius făcând parte dintr-un scandal în care este implicat și transsexualul Delia Rexha, fosta iubită a lui Nicolae Guță, ce a apărut în presă la finalul lunii ianuarie.

Cum s-au fotografiat cei doi?

Din declarațiile Deliei, ea și Marius ar fi avut o aventură care ar fi început în momentul în care bărbatul i-a scris pentru prima dată, în urmă cu câteva luni, de pe un cont fals de Facebook. Relația s-a încheiat în urma unei conversații presărate cu replici acide între cei doi, în urma cărora soțul Oanei ar fi blocat-o pe Delia pe toate rețelele sociale fără motiv. Despre ”escapadă”, Marius a declarat, pentru Antena Stars, că în momentele în care vorbea cu transsexualul se afla într-o stare de ebrietate avansată și ”îi ardea de glume, de show”.

Situația a rămas în aer, rămânând la latitudinea soților Elisei dacă se vor împăca ori ba după aceste evenimente. Ei bine, pare că iubirea încă îi leagă și îi face să se afișeze în continuare împreună, în pofida celor petrecute.

Împăcare neașteptată! Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cum s-au fotografiat cei doi
Oana Roman și Marius Elisei, la nuntă

Oana și Marius au decis să mai dea o șansă căsniciei lor, din imaginile apărute pe internet. Cei doi părinți ai unei fetițe, Isabela, au mers la o nuntă, weekend-ul acesta, unde s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La petrecere, Oana și Marius au fost destul de apropiați, s-au fotografiat alături de miri și, după cum se poate observa din fotografie, amândoi radiază de fericire, între ei făcându-și loc și gesturile tandre. Mai mult, vedeta a publicat o filmare în care se ținea de mână cu soțul ei, iar ambii purtau verighetele, semn că norii negrii din viața lor s-au spulberat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI