Oana Roman trăiește un coșmar în aceste clipe. A decis să spună tot adevărul: ”Sunt hărțuită, asaltată și terorizată”

Oana Roman trăiește un coșmar în aceste clipe. A decis să spună tot adevărul: ”Sunt hărțuită, asaltată și terorizată”
Oana Roman trăiește un coșmar în aceste clipe. A decis să spună tot adevărul ”Sunt hărțuită, asaltată și terorizată”

Oana Roman nu se află în cea mai bună etapă a vieții, aceasta fiind îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale. În plus, aceasta se mai confruntă și cu critici și răutăți din partea internauților. Mai ales după ce, de câteva zile, este ținta directă a unor atacuri venite, tot în mediul online, din partea Oanei Zăvoranu.

Oana Roman trăiește un coșmar în aceste clipe

Oana Roman pare că poartă un război în mediul online. Aceasta este asaltată de comentarii răutăcioase apărute în urma conflictului cu Oana Zăvoranu, dar și a unui filmuleț pe baza căruia au apărut tot felul de glume și ironii la adresa ei.

Vedeta nu s-a mai putut stăpâni însă și a izbucnit în mediul online. Astfel, Oana Roman a mărturisit că este deranjată de răutatea oamenilor, iar cuvintele și criticile pe care le primește întruna au adus-o la capătul puterilor. Aceasta susține că nu înțelege cum oamenii pot să critice atât de dur.

„De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pt a găși cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă.

Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri, de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem, laolaltă cu cei care zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

”Răul pare că triumfă”

Cu toate că nu e de ieri-de azi de când Oana Roman e ținta mai multor glume pe Internet, vedeta simte că a ajuns la capătul puterilor. Ea a afirmat că și-a pierdut încrederea în semeni, dar și că este surprinsă de câtă răutate poate exista în lume.

„Vom ajunge să plătim noi și pt păcatele lor. Mi-e silă și mi-e lehamite de ce văd în jur. Un fel de apocalipsă a binelui și a bunului simț. Încep să nu mai cred că ajunge să fii drept, bun și corect că să îndepărtezi răul. Răul pare că triumfă și noi ne uităm indiferenți.

Indiferență asta la rău care credem că nu ne va afecta, dacă nu este îndreptată împotriva noastră, ne va costă. Pe toți. Într-un fel sau altul. Nu mai tolerați răul, nu mai intrați în jocurile celor care răspândesc ura și nimicnicie. Nu-i mai lăsați sa otrăvească totul în jur. Spațiul din jur e și al vostru”, a mai spus fiica lui Petre Roman.