Oana Roman, suferință de nedescris. Prietenii apropiați au dezamăgit-o enorm: ”M-a durut!”

Oana Roman, suferă după ce prietenii apropiați au dezamăgit-o

Oana Roman a încercat mereu să păstreze alături doar oameni care-i doresc binele și care se bucură sincer pentru reușitele sale. Din păcate, la acest lucru s-a ajuns mai greu, din cauza faptului că este persoană publică, iar mulți au încercat să profite de pe urma imaginii sale.

Oana Roman, dezamăgire fără margini. Prietenii au trădat-o

Oana Roman trece printr-o serie de schimbări fizice și profesionale. Aceasta dorește să slăbească și să devină din ce în ce mai bună în domeniu în care activează. Nu de mult, fiica lui Petre Roman și-a lansat o colecție de rochii, iar prietenii care trebuiau să o ajute cu definitivarea proiectului s-au făcut dispăruți chiar în momentele de cumpănă.

Oanei i s-au pus bețe-n roate, dar tot a reușit să-și vadă visul împlinit. Cei care trebuiau să o ajute fizic nu au făcut-o și nici măcar nu au onorat invitația la eveniment. Amintim că proiectul vedetei a fost demarat în parteneriat cu esa shop. Colecția este una specială, pentru femeile cu forme voluptoase.

Un model de rochie din colecția Oanei Roman
Un model de rochie din colecția Oanei Roman

„M-a durut, dar mi-am învățat lecția”

„Am lansat colecţia de rochii. Au venit doar câţiva prieteni. Prea puţini faţă de cât m-am aşteptat. Au postat despre asta doar vreo trei sau patru persoane. Culmea, nu cele de la care mă aşteptam, pentru că şi eu le-am fost alături când au avut nevoie. Şi i-am promovat, ajutat şi sprijinit. Asa m-a durut, dar mi-am învăţat lecţia. Am ales o parte din modele și le-am reinterpretat. Am pornit de la ideea de a-mi veni bine mie și femeilor care nu au măsurile 36-38. Din 29 noiembrie, colecția se va putea vedea în cadrul Bucharest Fashion Week. Rochiile sunt accesibile, prețurile pornesc de la 450 de lei și ajung până la 1.400 de lei și sunt din materiale de calitate”
Oana Roman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI