25 feb. 2024 | 16:36

Oana Roman și Catinca, prăbușite de durere lângă sicriul mamei. Detaliul care a făcut pe toată lumea să plângă VIDEO

Monden
Oana Roman și Catinca, prăbușite de durere lângă sicriul mamei. Detaliul care a făcut pe toată lumea să plângă VIDEO
Când are loc înmormântarea

Momente dificile pentru Oana Roman și sora ei, Catinca, care sunt nedezlipite de sicriul mamei lor, Mioara Roman, la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București. Cele două au transmis un mesaj emoționant prin intermediul unui buchet impresionant de trandafiri albi, simbolizând durerea lor în aceste clipe grele.

Mesajul Oanei și al Catincăi pentru mama lor

Mesajul transmis de Oana și Catinca este unul de adio și mulțumire, dorindu-i mamei lor un drum lin în lumina eternă și odihnă veșnică, exprimând recunoștință pentru învățămintele primite și dragostea necondiționată oferită.

Vezi și: Mioara Roman nu mai este printre noi

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”.

În timp ce trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la biserică pentru ultimul adio, Oana și Catinca au stat alături de sicriu, sprijinindu-se reciproc în această perioadă de durere profundă. 

Ele se ocupă acum de pregătirile pentru înmormântarea programată pentru data de 26 februarie 2024, în timp ce familia și cei apropiați își iau rămas-bun de la Mioara Roman.

Petre Roman, fostul soț al Mioarei, a fost printre primii care și-au exprimat respectul și aprecierea la biserica, oferindu-i un ultim omagiu. Oana Roman a fost mereu aproape de mama sa în lupta acesteia, ținându-și fanii informați despre evoluția stării de sănătate a mamei sale.

Înmormântare cu fast

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman a încetat din viață la azilul din Snagov, locul unde fusese internată de mai mulți ani. 

Vezi și: Cum a murit Mioara Roman, de fapt. Oana Roman a dat detaliile tulburătoare despre cauza morții: ‘Așa cum și-a dorit’

Mama Oanei Roman a suferit un stop cardio-respirator în timpul somnului, iar eforturile medicilor au fost zadarnice în încercarea de a o salva. 

Mioara Roman traversa de ceva timp probleme grave de sănătate, iar fiica sa făcea tot posibilul pentru a-i prelungi viața cât mai mult. Atunci când medicii au informat-o pe Oana Roman că mama ei avea doar șanse de supraviețuire de doar 10%, aceasta s-a pregătit pentru inevitabil. Oana a cerut ajutorul prietenei sale, Gabriela Lucuțar, pentru organizarea funeraliilor Mioarei Roman.

Vezi și: Cum a reacționat Mioara Roman când a văzut că Petre Roman apare la televizor, la Revoluție: ”Nu se poate să-mi faci așa ceva!”

Gabriela Lucuțar a povestit că ea și Oana au stat împreună timp de șase ore, discutând în detaliu toate aspectele în legătură cu înmormântare. 

Oana și-a exprimat dorința ca evenimentul să fie organizat impecabil și cu fast, pentru a omagia personalitatea impunătoare a mamei sale. Vedeta vrea ca mama ei să fie îngrijită cu mare atenție și să fie prezentată frumoasă pe ultimul drum, optând pentru o procedură de tanatoestetică funerară.

La înmormântare, conform dorințelor Oanei, vor fi prezente o mulțime de flori albe, iar slujba va fi oficiată de patru preoți. 

Vezi și: Reacția lui Petre Roman după moartea Mioarei Roman: ‘Mă întorc în țară, era o femeie foarte puternică’

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum cu o limuzină de lux. Oana Roman a transmis pe contul său de Instagram mesajul plin de dragoste și recunoștință către mama sa, spunând că își dorește ca aceasta să se odihnească în liniște și să împărtășească poveștile minunate din viața ei cu cei de dincolo.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
Digisport.ro
"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul
Adevarul
Care este cea mai ieftină capitală din Europa pentru amatorii de city break-uri. Se poate mânca cu mai puțin de 3 euro
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Xtra Night Show. Gabi Bădălău a depus plângere penală, după scandalul cu Claudia Pătrășcanu! Afaceristul, acuzații de furt: „Mă șantajează” / VIDEO
Spynews
Îți CONFISCĂ pe loc CÂINELE. Este interzis prin lege în România. Amenda e imensă
Capital.ro
Afacerea de succes a unui român care cultivă planta ce l-a uimit pe Regele Charles. "Poate fi consumată ca atare sau făcută compot, gem, sos pentru mâncare"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Mediaflux
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro