23 feb. 2024 | 11:08

Cum a murit Mioara Roman, de fapt. Oana Roman a dat detaliile tulburătoare despre cauza morții: ‘Așa cum și-a dorit’

News
Cum a murit Mioara Roman, de fapt. Oana Roman a dat detaliile tulburătoare despre cauza morții: ‘Așa cum și-a dorit’
Cum a murit Mioara Roman, de fapt. Oana Roman a dat detaliile tulburătoare despre cauza morții: ‘Așa cum și-a dorit’

Mioara Roman s-a stins din viață noaptea trecută, după o lungă suferință provocată de bolile cu care se confrunta. Oana Roman, fiica ei, a fost cea care a făcut tragicul anunț și tot ea a dezvăluit și cauza morții. Cum și-a dat ultima suflare regretata jurnalistă și care a fost ultima ei dorință.

Cum a plecat Mioara Roman din această lume

Oana Roman a fost nevoită să facă față unei nenorociri de neimaginat: moartea mamei sale, Mioara Roman, la vârsta de 83 de ani. Pentru familia fostului premier al României, Petre Roman, această pierdere reprezintă una dintre cele mai grele încercări, la care nu se așteptau.

Cu inima frântă, Oana Roman a găsit puterea de a împărtăși cu publicul durerea pierderii mamei sale. Ea a relatat că joi, 22 februarie, Mioara Roman părea să se simtă într-o stare bună și nimeni nu bănuia că în curând se va confrunta cu tragedia.

Medicii au reușit să o stabilizeze Fosta soție a primului premier al României post-revoluție și-a pierdut viața într-un mod liniștit, în timpul somnului, așa cum își dorea. Mereu ar fi spus că speră să aibă o moarte liniștită, pe care să nu o simtă, iar Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea.

Oana a dezvăluit că eforturile echipei medicale de a o resuscita au fost în zadar și nu s-a mai putut face nimic pentru mama ei. Astfel, la aproape 84 de ani, Mioara Roman și-a dat ultima suflare.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit.

Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana Roman, potrivit Spy News.

Catinca este devastată

Îngrozită de veștile tragice, Oana Roman a primit știrea devastatoare în timp ce se afla în Egipt, într-o vacanță împreună cu fiica ei, Isabela. Cu toate că este departe de casă, în acest moment dificil, ea trebuie să se întoarcă în țară cât mai curând posibil pentru a o conduce pe mama sa pe ultimul drum.

Află și: Unde se afla Oana Roman când a aflat despre moartea mamei sale. Ce a postat cu puțin timp înainte de anunțul trist

Alături de sora sa, Catinca, Oana se pregătește să facă față acestui moment greu și să îi aducă un ultim omagiu mamei sale dragi. Creatoarea de modă este devastată și așteaptă să ajungă în țară și sora ei, pentru a pune la punct toate detaliile.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

Cât despre înmormântare, Catinca spune că o firmă specializată se va ocupa de tot ce trebuie și se va asigura că nu lipsește nimic. Gabriela Lucuțar, „Regina întunericului”, se va ocupa de tot ce este nevoie.

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar, în această dimineață, pentru Click!

Gabriela Lucuțar a fost însărcinată de Oana Roman să se ocupe de înmormântare încă de anul trecut, când Mioara Roman a trecut printr-o situație critică. Au stabilit, încă de atunci, toate detaliile, iar tot ce are de făcut „Regina întunericului” este să se apuce de treabă.

Mioara Roman se confrunta cu multiple probleme de sănătate, iar starea ei generală se deteriora vizibil în ultima perioadă. A fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta colecistul, apoi a suferit o operație pentru extirparea unui lipom infectat.

În plus, a primit diagnosticul de Parkinson, iar mâna dreaptă a fost complet paralizată. De asemenea, a avut mai multe accidente vasculare cerebrale, cu o recurență îngrijorătoare.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Suma pe care au primit-o Andrei Ursu și Vlad Condurache pentru participarea la Asia Express 2024! Antena 1 i-a umplut de bani în trei săptămâni
EVZ.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro