Oana Roman a dat lovitura. A făcut anunțul chiar azi: ”Am semnat contractul, ne vedem în ianuarie”

Oana Roman a dat lovitura. A făcut anunțul chiar azi: ”Am semnat contractul, ne vedem în ianuarie”
Cum a dat Oana Roman lovitura

Oana Roman, cu multe kilograme în minus, peste zece, după cum a declarat, s-a filmat dezbrăcată în cada cu spumă. Astfel că în timp ce se relaxa, aceasta a dezvăluit un mare secret, și anume, că va reveni pe micile ecrane.

Oana Roman a dat lovitura

Dar fosta parteneră a lui Marius Elisei nu a menționat la ce post de televiziune urmează să semneze contractul, dar emisiunea va rula la televizor de cel puțin trei ori pe săptămână.

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani s-a filmat în Ajun de Crăciun într-un moment de mare răsfăț, și anume, complet goală, într-o cadă cu spumă. Iar pe imagini, aceasta a scris următoarele: ”Fericire, relaxare! Calm. Liniște”. Dar la scurt timp după acest eveniment, vedeta a spus că este în discuții cu șefii unui post de televiziune și că urmează să facă parte dintr-o emisiune, care o să ruleze pe micile ecrane începând de luna viitoare, adică din ianuarie 2021.

“Și, cum stăteam eu liniștită la mine în cadă ca să mă pregătesc să mă relaxez, mi-am adus aminte că trebuie să vă anunț ceva! Sunt în discuții și în negocieri pentru ca, din ianuarie, să încep un proiect în televiziune. Nu este un proiect în care voi fi moderator, dar este un proiect în care voi filma foarte mult și mă veți vedea foarte des. Cred că săptămâna viitoare voi finaliza discuțiile și voi semna contractul. Așa că, avem foarte mari șanse să ne vedem din ianuarie pe televizor, cel puțin de trei ori pe săptămână. Și sunt foarte fericită că acest proiect a venit într-un moment în care chiar aveam nevoie de un proiect noi”, a anunțat Oana Roman într-un mesaj video care a fost publicat pe Instagram Stories.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Tot atunci vedeta a spus că fiica ei, Isabela, a mers să petreacă timpul cu tatăl ei, Marius Elisei. Așadar, fosta prezentatoare era acasă doar împreună cu mama ei care, de altfel, s-a confruntat recent cu probleme de sănătate.

Amintim că Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, iar la nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Iar asta pentru că fata lui Petre Roman, fostul premier al ţării, a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela s-a născut la ora 11:00, prin cezariana, iar la naștere a primit nota 10. Aceasta a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Recent, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, și-au spus adio, chiar în prag de sărbători. Oana Roman a făcut anunțul despărțirii tot pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI