20 aug. 2024 | 20:38

Oana Roman s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri. Ce dubii are: „Mă îndoiesc că stă fix în camera asta”

Monden
Oana Roman s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri. Ce dubii are: „Mă îndoiesc că stă fix în camera asta”
„Am ajuns și la Viscri. E drăguț”

În ultimii ani, județul Brașov a devenit un fel de loc de pelerinaj, mai ales pentru turiștii britanici, dornici să viziteze Viscri, locul unde Regele Charles deține un domeniu. Dar, printre marea de turiști ajunși aici a fost și Oana Roman. Vedeta spune că s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri, vorbind și despre ce dubii are.

Regele Charles a adus Viscri pe harta turiștilor

Încă din primul an în care, pe atunci, Prințul Charles descoperea satul Viscri, localitatea avea să devină un reper pentru turiștii curioși, mulți dintre ei britanici.

Regele Charles al III-lea a jucat un rol esențial în promovarea satului Viscri, transformând această mică așezare din Transilvania într-o destinație turistică de renume internațional.

Viscri, un sat săsesc cu o istorie îndelungată și o arhitectură tradițională bine păstrată, a captat atenția Regelui încă din anii ’90, când a început să viziteze România în mod regulat.

Atras de peisajele pitorești și de autenticitatea vieții rurale din Viscri, Regele Charles a decis să achiziționeze o proprietate în sat, pe care a restaurat-o cu grijă, respectând arhitectura și metodele tradiționale locale.

Oana Roman s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri. Ce dubii are „Mă îndoiesc că stă fix în camera asta”

Implicarea Regelui Charles în viața satului a avut un impact profund asupra dezvoltării turismului în zonă.

Promovarea Viscri de către Rege, prin numeroasele sale vizite și mențiuni în interviuri și documentare, a adus satul pe harta turiștilor din întreaga lume. Această expunere a contribuit la creșterea numărului de vizitatori, care vin să descopere frumusețea naturală, liniștea și tradițiile bine păstrate ale locului.

Un susținător fervent al dezvoltării durabile

Mai mult decât atât, Regele Charles a fost un susținător fervent al dezvoltării durabile și al conservării mediului, valori pe care le-a promovat activ în Viscri.

Această abordare a încurajat un turism responsabil, care respectă și protejează resursele naturale și patrimoniul cultural.

Oana Roman s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri. Ce dubii are „Mă îndoiesc că stă fix în camera asta”

Astfel, prin implicarea sa directă și constantă, Regele Charles a transformat Viscri într-un model de conservare a tradițiilor și a naturii, atrăgând totodată atenția internațională asupra frumuseților Transilvaniei și contribuind la dezvoltarea economică a regiunii.

Oana Roman s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri

Printre cei care au decis să vadă cu ochii lor ce este atât de spectaculos aici, a fost și Oana Roman, care a vizitat satul Viscri, alături de fiica sa. Ca orice alt turist, vedeta a plătit un bilet de intrare, iar în baza acestuia a putut vizita casa regelui, intrând în fiecare cameră.

Oana Roman s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri. Ce dubii are „Mă îndoiesc că stă fix în camera asta”

Ulterior, vedeta a publicat pe rețelele de socializare imagini din interiorul casei, dar nu fără a decalra că s-a întors dezamăgită de la casa Regelui Charles din Viscri

„Am ajuns și la Viscri. E drăguț, dar sincer, nu m-a dat pe spate. Am venit și la „casa” Regelui Charles.

E cu intrare cu bilet ca la muzeu. Aici scrie că e apartamentul Regelui, dar mă îndoiesc că el chiar stă fix în camera asta când vine aici sau când venea”, a mai scris vedeta pe Instagram.

Din 2006, de când a achiziționat respectiva casă, Regele Charles a investit bani, prin fundația sa, în restaurarea locuinței, care nu a fost doar o investiție personală, ci și un exemplu de conservare a patrimoniului cultural și arhitectural, care a inspirat comunitatea locală și a atras atenția internațională.

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Ce ingrediente conțin celebrele nuggets de la McDonald’s? Reprezintă unul dintre cele mai adorate produse de către copii
EVZ.ro
Cutremur în mass-media. Dispare după o activitate de 20 de ani
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Miley Cyrus, dată în judecată pentru „Flowers”. Acuzații de plagiat după Bruno Mars
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro