Oana Roman, o imagine cu fiica ei la serbarea de sfârșit de an. Fanii i-au sărit în cap: ”Nu crezi că e prea mică?”

Autor: Chivu Ana - 14:14, 13 iun. 2019
Oana Roman și-a adunat critici nenumărate la o fotografie cu fiica sa

Oana Roman a reușit să stârnească un val de comentarii în online. Totul a pornit de la o fotografie pe care a postat-o recent pe o rețea de socializare. De ce a trezit neînțelegeri fanilor?

Oana Roman, imagine cu fiica sa de la serbarea de sfârșit de an

Oana Roman s-a fotografiat alături de fiica sa, Isabela, la serbarea de la final de an. Aceasta, în descrierea pozei, a scris că nu-i vine să creadă cât de repede a trecut timpul, astfel că la anul va merge la școală, Isa terminând acum grupa mijlocie. Fanii au sărit peste un detaliu, anume că nu din toamnă va urma să fie bobocel, ci de la anul.

„Astazi Isa a terminat grupa mijlocie! Nu îmi vine să cred ca la anu’ deja merge la școala! Mulțumesc din tot sufletul grădiniței @kidsclubtei @diana__apostoiu @ancaanca1965 si Moni, întregului personal pentru grija purtată Isei încă de când avea 2 ani!”, a fost mesajul Oanei Roman, de pe o rețea de socializare. Fanii au fost puțin derutați, probabil pentru grija pe care i-o poartă, fiind alături de ea de ani de zile de la prima apariție publică. Mai bine de jumătate din cei care îi sunt prieteni virtuali fac parte din categoria mămicilor, astfel că s-au grăbit să o atenționeze ca Isa să nu fie prea mică pentru ciclul primar.

Fotografia cu Oana Roman și fiica sa care a născut nenumărate întrebări în rândul fanilor
Fotografia cu Oana Roman și fiica sa care a născut nenumărate întrebări în rândul fanilor

„Sunt recunoscătoare”

Un video postat de Oana în mediul online a adus sute de critici. Isa, aflată la un concert, alături de mama ei, s-a distrat de minune. La un moment dat, micuța s-a suit pe masă. Cu toate că unii internauți au judecat-o pentru că a lăsat-o să danseze acolo, Oanei Roman nu i s-a părut deloc un gest urât.

„Nu prea reușesc să adorm în noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat și-mi dau seama că am reușit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Și sunt recunoscătoare!”