Oana Roman, la nunta lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă. Ce ținută a purtat

Oana Roman, la nunta lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă. Ce ținută a purtat
Oana Roman a participat la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit, luni, iar la cununia civilă au fost invitați prieteni și foști colegi de la emisiunea Ferma. Printre cei care le-au fost aproape celor doi s-a aflat și Oana Roman, care a impresionat din nou prin ținuta în care s-a afișat.

Cum a venit Oana Roman la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Oana Roman este tot mai încrezătoare, după o lungă perioadă în care a făcut tratamente și a fost foarte atentă la regimul alimentar. Ea a venit la nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă alături de soțul ei, Marius Elisei. A purtat o rochie roz bombon asimetrică, accesorizată cu o pereche de cercei cu perle. În picioare a purtat o pereche de sandale cu talpă înaltă. Oana Roman a postat o fotografie pe Instagram, ier cei care o urmăresc i-au transmis că arată foarte bine.

Oana Roman a purtat o rochie roz bombon
Oana Roman a purtat o rochie roz bombon

Fiica fostului premier Petre Roman i-a transmis un mesaj lui Brigitte după cununia civilă: „Casă de piatră, draga mea @brigitte_pastrama. Să fie cu noroc, cu fericire sși cu multe împliniri! #wedding #instapic #mylife #party #style.”

Oana a mai spus că îi dorește „să fie sănătoasă și fericită și împlinită, cum își dorește ea de foarte mult timp să fie. Eu asta îi doresc. Să meargă pe drumul ăsta și să își împlinească visele. Este un om muncitor și un om sufletist.”

Fotografia postată de Oana Roman pe Instagram a adunat mii de aprecieri și foarte multe comentarii din partea fanilor. „Oana si Marius sunteti fff frumosi” și „Casa de piatra! Oana, sunteti foarte frumosi impreuna!”, sunt două dintre mesajle primite.

Oana Roman a atras privirile și în urmă cu câteva zile, la petrecerea VIVA 20 de ani, la care au participat cele mai cunoscute vedete din România. Ea a purtat atunci o rochie lungă, de culoare verde.