Oana Roman, mesaj pentru fostul său soț. Ce îi lipsește, de fapt, vedetei

Oana Roman, mesaj pentru fostul său soț. Ce îi lipsește, de fapt, vedetei
Oana Roman, răscolită de fani: au împins-o să spună ce îi lipsește după divorț. Mesajul pentru fostul soț

Oana Roman a intrat în anul 2021 fără Marius Elisei, tatăl copilului ei. După îndelungi discuții, o serie de despărțiri și reconcilieri, cei doi au decis că pot avea zâmbetul pe buze doar dacă se vor separa. Au divorțat amiabil, la notar, iar în privința copilului se înțeleg minunat. Mai mult, ambii vorbesc în termeni frumoși despre relația pe care o au acum. „Nu există cale de împăcare”, a spus vedeta în cadrul unui interviu pentru Kanal D. Dar dor? El e prezent, afirmă tot Oana, într-o discuție cu fanii.

Mesajul Oanei Roman pentru fostul soț. Internauții au răscolit-o, făcând-o să mărturisească ce îi lipsește cel mai mult vedetei de când a divorțat

De un an încoace, Oana Roman se numără printre persoanele publice din România care au impact și pe rețelele de socializare, nu doar la televizor. Prezentatoarea TV are pe Instagram o comunitate de aproape 240 de mii de urmăritori, interesați de ceea ce livrează ea, anume activități din viața de zi cu zi, detalii despre procesul de slăbit prin care trece, dezamăgiri sau amăgiri.

Pentru a-și păstra publicul aproape, aceasta le dă adesea oamenilor posibilitatea de a o chestiona. De această dată, ea a venit în întâmpinarea internauților cu propunerea unui ”Q&A” (întrebări și răspunsuri), pentru a-și lăsa admiratorii să o descopere mai mult.

„N-am mai făcutde ceva vreme un Q&A eu cu voi. Aș vrea să vorbim despre lucruri poate mai puțin prezente în întrebările voastre de până acum. Mă gândesc oare cât de bine mă cunoașteți. Aștept întrebări. Întreabă-mă crezi că nu știi despre mine”, a notat ea.

„Îți este dor de Marius?”

Întrebările au curs, iar una dintre ele l-a avut ca subiect pe Marius Elisei, fostul soț. Un urmăritor a întrebat-o dacă îi este dor de bărbat și de timpul petrecut împreună cu acesta. Oana a avut un răspuns incert în ceea ce privește simpla prezență a lui Marius, dar recunoaște că îi lipsesc mult momentele lor cu fiica Isabela.

„Îți este dor de Marius și de timpul petrecut împreună?”, a fost întrebată vedeta Antena Stars.

„Nu știu dacă îți este dor de el, dar, da, îmi este foarte dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru la fel de mult ca ea”, a răspuns Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI