Ce a putut spune Oana Roman despre Marius Elisei, după divorț. Nu multe femei sunt ca ea

Ce a putut spune Oana Roman despre Marius Elisei, după divorț. Nu multe femei sunt ca ea
Oana Roman, declarații despre Marius Elisei după divorț

Știți povestea cu Petrică și lupul? De atâtea ori și-au anunțat Oana Roman și Marius Elisei iminenta despărțire. În urmă cu trei săptămâni, cei doi au semnat actele de divorț în fața notarului. Ambii au făcut declarații cu calm despre desființarea căsniciei, fiind împăcați cu decizia pe care au luat-o. Aceeași atitudine o au și astăzi, doar că Oana a venit cu mai multe detalii, punându-și pe tavă ofurile în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Oana Roman, noi declarații despre relația cu Marius Elisei după divorț

Oana Roman s-a împăcat cu gândul că este femeie divorțată și că, la un moment dat, va simți să-și refacă viața. Mai mult, la o lună distanță de la separarea de Marius Elisei, i-a dat acestuia încrederea că nu îi va reproșa nimic dacă va vrea să facă un copil cu o altă femeie, lucru pe care bărbatul și-l dorea încă din timpul mariajului cu vedeta.

Anul trecut, la ziua fiicei lor, Isabela, Marius a insistat că își mai dorește copii, chiar dacă această dorință i se va împlini cu ajutorul altei femei, dat fiind faptul că Oana nu mai poate rămâne însărcinată din cauza problemelor de sănătate. Dacă la acel moment ea nu a reacționat bine deloc, acum vedeta nu este deranjată de idee.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a povestit Oana Roman la TV.

Isabela nu știe că părinții ei s-au despărțit 

Oana și Marius au ezitat până acum să îi spună celei mici că au divorțat. Isabela crede că sunt doar certați. Ea este în continuare la fel de atașată de tatăl ei, cei doi având o relație perfectă, descrie vedeta. Mai mult, merge adesea în vizită la acesta, plecările la părintele lui nereprezentând o problemă.

„Nu era tristă la ziua ei, era fericită că a fost și tatăl ei acolo. Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei.

A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată cu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a completat Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI