Oana Roman, mărturisire sfâșietoare: ”Am intrat în depresie!” A povestit cu lacrimi în ochi

Oana Roman, mărturisire sfâșietoare: ”Am intrat în depresie!” A povestit cu lacrimi în ochi
Oana Roman, mărturisiri emoționante despre depresie

Oana Roman a vorbit deschis încă o dată despre depresie. Cum a afectat-o și care dintre evenimentele cele mai grele din viața sa au fost declicul? Vedeta a povestit totul cu lacrimi în ochi. Iată secretele fiicei lui Petre Roman!

Oana Roman, despre depresie

Oana Roman nu a avut o viață deloc ușoară. Aceasta a fost des încercată de soartă, iar recent s-a hotărât să divorțeze de tatăl copilului ei, lucru pe care n-ar fi crezut că-l va face vreodată. Vedeta a mărturisit totul, cu lacrimi în ochi, despre depresia sa, la Vorbește Lumea. Aceasta și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a moderatorilor și a descis sincer un episod foarte greu.

Lucrul care încă o marchează și acum au fost bătăile din copilărie primite de la tatăl ei cu care nici acum nu vorbește. Lupta cu kilogramela în plus începea și ea odată cu gândurile negre și cu zilele pline de angoasă și tristețe. Viața ei spectaculoasă s-a terminat după Revoluție, zi în care Petre Roman a plecat definitiv. În acest timp, Oana părăsea alături de mama ei apartamentul luxos în care locuiseră și se ruga ca tatăl ei să nu accepte titulatura de prim-ministru oferită.

Ona Roman, despre depresie
Ona Roman, despre depresie

„Te rog, nu ne face așa ceva”

„Din viața frumoasă pe care o aveam în copilărie, a venit Revoluția. Tata a plecat pe 21 noaptea și dus a fost. Pe 24 decembrie am plecat din apartamentul acela frumos și nu ne-am mai întors. Pe 25 ne-a sunat tata și ne-a zis că a fost numit prim-ministru și mama l-a rugat să nu accepte, i-a zis Am rămas singură: pentru tata era prioritar să guverneze, mama voia să fie cu el și eu eram singură. Am intrat în depresie ca adolescentă, am luat în greutate pe fond nervos, cei care au comentat despre asta habar nu au ce păcate și-au făcut pentru că nu știu prin ce am trecut. Ai mei și-au dat seama târziu ce era cu mine, m-au dus la doctor, dar era prea târziu. M-am luptat ani de zile cu depresia, am făcut ani de zile terapie, așa cum m-am luptat și cu kilogramele în plus”
Oana Roman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI