Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbește cu tatăl ei. ”Isa mă întreabă și nu știu ce să-i răspund!”

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbește cu tatăl ei. ”Isa mă întreabă și nu știu ce să-i răspund!”
Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbește cu tatăl ei. ”Isa mă întreabă și nu știu ce să-i răspund!”

Oana Roman a vorbit despre relația pe o are cu membrii familiei sale, în speță cu tatăl ei, cu care a rupt orice legătură. Mai mult decât atât, afiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că singurele persoane care contează acum în viața ei sunt fiica sa, pe nume Isa, și mama ei.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbește cu tatăl ei

Relația cu tatăl ei a dezamăgit-o profund pe Oana Roman. Acesata a povestit cu durere în suflet că nu a reușit să dea de tatăl ei în momemntele cheie ale vieții sale. Mai mult decât atât, Isa, fiica ei, îi pune întrebări despre cel care-i este bunic, la care aceasta nu găsește un răspuns.

“Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales.

Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui nepoată. Și, pentru ea, el este practic un străin”, a declarat Oana Roman pentru Viva.ro.

”Nu l-a văzut de zece ori în șase ani

Oana Roman își continuă povestea despre tatăl ei menționând că micuța Isa își vede bunicul aproape numai la TV și ori de câte ori Oana l-a sunat să-i ceară sfaturi, acesta nu a fost de găsit.

”Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată.

L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile”, a declarat Oana Roman pentru sursa mai sus citată.