Oana Roman l-ar fi sunat pe transsexualul Delia Rexha. Ce i-a reproșat la telefon soția lui Marius Elisei

Oana Roman l-ar fi sunat pe transsexualul Delia Rexha. Ce i-a reproșat la telefon soția lui Marius Elisei

Oana Roman se află, în momentul de față, într-o situație cât se poate de delicată. Vedeta s-a confruntat chiar spre finalul anului trecut cu o despărțire de tatăl fetiței sale, Marius Elisei. La nici câteva săptămâni de când anunțau că au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, o nouă controversă pare să loveacă celebrul cuplu.

Oana Roman l-ar fi sunat pe transsexualul Delia Rexha

Vedeta și-ar fi prins soțul pe picior greșit, de aceea au decis să se separe, încă dinainte de Crăciun. La scurt timp de la aflarea veștilor despre Marius Elisei, aceasta ar fi pus mână pe telefon și l-ar fi sunat pe transsexualul Delia Rexha. Mai mult decât atât, în cea mai nouă declarație făcută, Oana Roman a recunoscut că au existat mai multe tentative de împăcare din partea soțului ei. Însă, cei doi ar avea în prezent tot statutul de despărțiți, locuind separat.

Controversele se țin lanț pentru cuplul considerat cândva unul dintre cele mai puternice și stabile din showbiz-ul românesc. Totodată, Delia Rexha, cu care Marius Elisei ar fi avut un schimb de replici, pe rețelele sociale, a avut în trecut o relație și cu manelistul Nicolae Guță. La rândul său, bărbatul a motivat că era în stare de ebrietate și a dorit să se amuze.

Oana Roman l-ar fi sunat pe transsexualul Delia Rexha. Ce i-a reproșat la telefon soția lui Marius Elisei
Vedeta s-ar fi confruntat cu anumite neplăceri în mariajul ei

Ce i-a reproșat la telefon soția lui Marius Elisei?

„Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, ar fi fost doar câteva dintre replicile trimise de Marius Elisei.

„M-a sunat de pe un alt număr și pe fundal se auzea o voce care zicea «Hai lasă-mă, du-te la ea»”. Sunt sigură că era vocea Oanei. M-a sunat și mi-a reproșat că i-am furat soțul. Dacă nu are grijă de bărbatul ei, ce vină am eu? Ei știu că totul este adevărat, dar Marius nu vrea să recunoască. Minte când spune că se afla în stare de ebrietate”, a susținut Delia Rexha, potrivit celor de la cancan.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe