Oana Roman, în lacrimi pentru mama sa, Mioara. Ce a emoţionat-o atât de tare pe vedetă: „Nu mă pot opri”

Oana Roman, în lacrimi pentru mama sa, Mioara. Ce a emoţionat-o atât de tare pe vedetă: „Nu mă pot opri”
Oana Roman, în lacrimi pentru mama sa, Mioara

Oana Roman a făcut recent o mărturisire emoționantă în mediul online. Cu gândul la mama sa, Mioara Roman, vedeta a dezvăluit că a fost copleșită de emoții și a izbucnit în lacrimi. Ce rol a avut fiica ei, Isabela.

Oana Roman, despre mama sa, Mioara

Recent, Oana Roman a dezvăluit că mama ei se simte mai bine, ceea ce înseamnă că poate fi mutată din centrul de recuperare în care și-a petrecut perioada de tratament în urma intervenției chirurgicale suferite la șold în centrul de lux pentru vârstnici în care era mutată de anul trecut.

Cu toate astea, tranziția va trebui planificată cu grijă, ceea ce înseamnă că vedeta va mai avea nevoie de câteva zile pentru a pune la punct toate detaliile.

„Săptămâna asta este una cu multe zile libere, de aceea nu știu dacă o să reușesc să ma organizez să o duc înapoi săptămâna asta. Trebuie să o și pregătesc în acest sens, deși ea m-a tot întrebat dacă mai merge înapoi în „garsoniera” ei, cum spune ea, de acolo, de la centrul special.

Vreau să fac în așa fel încât tranziția să fie cât mai simplă și cât mai ușoară pentur ea, având în vedere toate problemele pe care, din păcate, încă le are și pe care, din păcate, le va avea pentru totdeauna. Știu că o să-mi dea Dumnezeu putere, forță și soluții ca totul să fie bine și ea să fie foarte bine, pentru că asta este cel mai important”, a spus Oana Roman, despre mama sa.

„Plâng în hohote și nu mă pot opri de atâta emoție”

Emoțiile ultimelor zile s-au adunat și au copleșit-o pe Oana. Vedeta a început să plângă în momentul în care a văzut compunerea pe care Isabela a scris-o despre Mioara Roman.

„Isa a făcut această compunere despre mama. Eu plâng în hohote și nu mă pot opri de atâta emoție”, a mărturisit Oana Roman.

Oana a publicat pe o platformă de social media o fotografie cu textul intitulat „Bunica”. Citind rândurile scrise cu grijă de fetiță, nici nu e de mirare că fiica fostului premier a avut o asemenea reacție:

„Pe bunica mea o cheamă Mioara, dar noi toți o alintăm Mia.

Mie mi se pare cea mai frumoasă bunică. Ea are părul castaniu închis și ochii căprui ca ciocolata. Este o bunică bună, calmă și iubitoare. Când eram mai mică, îi plăcea să mă răsfețe.

O iubesc mult și nu mi-aș dori să fie altfel decât este. Când zâmbește ea, se luminează casa.”

Urmăriți Playtech.ro și pe