Ce a făcut Petre Roman pentru Mioara, fosta soţie, de când este în centrul de recuperare. Oana Roman a povestit tot

Ce a făcut Petre Roman pentru Mioara, fosta soţie, de când este în centrul de recuperare. Oana Roman a povestit tot
Ce a făcut Petre Roman pentru Mioara, fosta soţie

A fost un an marcat de probleme de sănătate pentru Mioara Roman. Mama Oanei și a Catincăi a fost internată de mai multe ori la spital, ajungând, acum câteva luni, pe masa de operații pentru o intervenție chirurgicală complicată. Fiica ei a dezvăluit ce face Petre Roman de când fosta sa soție este în centrul de recuperare.

Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale

Nu a fost un an deloc ușor pentru familia Oanei Roman. Mama vedetei a avut numeroase probleme de sănătate, fiind internată de mai multe ori în spital.

Cu câteva luni în urmă, Mioara Roman a ajuns pe masa de operație, medicii fiind nevoiți să o supună unei intervenții chirurgicale complicate ce necesită o perioadă lungă de recuperare. De atunci, fosta soție a politicianului este într-un centru special, unde specialiști în domeniu se ocupă zi și noapte de evoluția sa.

„Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!”, a spus Oana Roman, potrivit Cancan.

Ce face Petre Roman de când fosta sa soție este în centrul de recuperare

Vedeta a dezvăluit și faptul că tatăl său, Petre Roman, întreabă mereu de Mioara și de modul în care evoluează recuperarea acesteia.

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine”, a adăugat Oana Roman, pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe