Oana Roman a făcut marele anunț. Ce se întâmplă între ea și Marius Elisei

La finalul anului trecut, Oana Roman anunța că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Marius Elisei. Vedeta și bărbatul au fost căsătoriți timp de șase ani.

Oana Roman a dezvăluit pe Instagram, în luna decembrie 2020, că a pus punct mariajului cu Marius Elisei. După separare, Oana Roman a rămas și fără afacerea ei cu haine, pe care o demarase în vara lui 2020, și pentru care muncea, pe brânci, ca să o dezvolte.

”Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal. Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, spunea Oana Roman pe Instastory, extrem de afectată.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei?

De ceva timp, însă, fanii au observat unele schimbări pe pagina de Facebook a Oanei Roman. Se pare că vedeta ar fi ajuns la o înțelegere cu fostul ei partener, Marius Elisei, în ceea ce privește magazinul online cu haine.

Oana Roman a început din nou să promoveze hainele lui Marius Elisei pe rețelele de socializare, iar fanii s-au gândit imediat că s-a împăcat cu acesta.

Nu se cunoaște momentan motivul pentru care vedeta a acceptat să fie iar imaginea magazinului online, însă cel mai probabil, Marius Elisei nu mai avea vânzări așa mari după terminarea relației cu Oana Roman. Drept dovadă, el ar fi ajuns la o ‘mică’ înțelegere cu fosta lui soție, pentru a-și crește veniturile.

‘M am întors la hainele mai groase. Cămașa imitație piele este super la moda în acest sezon. O găsiți pe www.mioboutique.ro. Da, sunt imaginea site ului și îmi pare bine ca am ajuns la un numitor comun’, a scris Oana Roman pe Facebook.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI