Oana Roman îl desființează pe Vladimir Putin. În ce hal a putut să-l jignească: ‘E bolnav la cap’

Oana Roman îl desființează pe Vladimir Putin. În ce hal a putut să-l jignească: ‘E bolnav la cap’
Vedeta este socata si speriata

Oana Roman se numără printre vedetele care au reacționat la ce se întâmplă în Ucraina, după ce președintele Vladimir Putin a început să bombardeze orașe ucrainene. Ea a lăsat deoparte diplomația și cuvintele alese, adresându-i injurii președintelui rus, după ce Rusia și-a trimis trupele armate peste Ucraina.

Oana Roman, injurii la adresa președintelui rus

După ce joi dimineața s-a aflat că Rusia a făcut pasul de care toată lumea se temea, Oana Roman a vorbit cu comunitatea ei despre această problemă. Vedeta a explicat că nu e deloc normal ce se petrece și s-a arătat șocată de oamenii care spun că acțiunile lui Vladimir Putin sunt întemeiate.

„Am făcut câteva story-uri mai devreme despre război și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care explică că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie.

Și mai grav este că la aceste postări râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap. Mi se pare asolut periculos.

Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oamneni periculoși aș introduce cenzura. (…)

Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum să admiri așa ceva. (…) Un război armat înseamnă vicitme, copii, părinți, bătrâni oameni care mor.

Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi cu un lucru de genul ăasta nu trebuie să se întâmple.

Omori oamneni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportamnet. Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate.”,a scris vedeta de pe pagina de Instagram.

Vedeta, speriată de război

Ea a recunoscut că este speriată de veștile care vin de la graniță și se teme pentru viitorul generațiilor noi care sunt nevoiți să facă  față unor provocări șocante.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război.

Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, a mai spus vedeta dimineață.