Oana Roman îl desființează pe ÎPS Teodosie: „Aberații de epoca primitivă“

Oana Roman îl desființează pe ÎPS Teodosie: „Aberații de epoca primitivă“

Declarațiile controversate făcute public de Arhiepiscopul Tomisului Înaltpreasfinţitul Teodosie cu ocazia Bobotezei  au scos-o din sărite pe Oana Roman, care nu a mai suportat și a răbufnit pe rețețele sociale. Slujitorul lui Dumnezeu a spus că femeile aflate la menstruație nu pot lua agheasmă și anafură, fapt ce a determinat-o pe vedetă să-l numească pe acesta „o formă de viață“. Mai multe detalii, în continuare.

Oana Roman îl desființează pe ÎPS Teodosie

Oana Roman a ieșit la atac! Vedeta a scris un mesaj dur pe rețelele sociale, mesaj care-l vizează pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Pare-se că declarațiile făcute de arhiepiscop au enervat-o la culme pe brunetă, care nu a ezitat să-și spună părerea.

De Bobotează, Arhiepiscopul Tomisului Înaltpreasfinţitul Teodosie a declarat că femeile aflate în „perioada neputinței“ lunare nu pot lua anafură și nici agheasmă. Acesta a mai precizat că apa sfințită se poate lua la trei zile după încheierea ciclului menstrual.

„În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici agheasmă, nici anafură, nici măcar Agheasmă Mică, darămite Agheasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua agheasmă.

Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Agheasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Agheasmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi“, a spus ÎPS Teodosie, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ce a pățit Oana Roman din cauza facturilor la gaze. Vedeta este șocată, nu-i vine să creadă

„Aberații de epoca primitivă“

Indignată de ce-a putut să spună ÎPS Teodosie, Oana Roman l-a criticat dur pe rețelele sociale pe Slujbașul Domnului, notând următoarele pe contul de Instagram:

„Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu.

Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI