”S-a întors Marius Elisei acasă?” Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată asta, în direct

”S-a întors Marius Elisei acasă?” Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată asta, în direct

Oana Roman a hotărât să se separe de soțul ei, Marius Elisei, după 7 ani de relație. Fosta prezentatoare a făcut anunțul printr-o postare pe rețelele de socializare. Vedeta a fost întrebată astăzi, în direct, dacă partenerul său s-a întors în căminul conjugal. Ce a răspuns fiica fostului premier al României?

Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată dacă soțul ei, Marius Elisei, s-a întors acasă?

Oana Roman a anunțat că se desparte de soțul ei, Marius Elisei, după șapte ani de iubire din care a reieșit o fetiță, Isabela, în vârstă acum de șase ani. Fosta prezentatoare de televiziune a ales ca variantă de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată. vedeta a precizat că avea ”o datorie” față de publicul pe care nu l-a mințit niciodată și recunoaște că relația dintre ea și partenerul ei nu mai funcționează ca la început, dorindu-și doar ca relația ”de părinți” să nu sufere.

”S-a întors Marius Elisei acasă?” Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată asta, în direct
Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor, Isabela

Aceasta a amintit de divorțul părinților săi, afirmând că tatăl său, Petre Roman, a hotărât, în acel moment, să întrerupă orice fel de comunicare cu mama sa, Mioara Roman, lucru care i-a cauzat suferință. Din acest motiv, vedeta nu dorește ca fetița sa, Isabela, să trăiască aceeași traumă și, mai mult, vrea ca relația cu Marius să rămâne civilizată și de prietenie.

”Prefer să …”

„Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm ca această separare este unica soluție”, a spus Oana Roman.

Acum, după ce peste întâmplare s-a scurs timpul, Oana a fost întrebată de jurnaliști dacă partenerul ei s-a întors acasă. Vedeta a fost săracă în comentarii, dar a spus că va lăsa timpul să le rezolve pe toate.

”Prefer să nu vorbesc despre asta. Prefer să las timpul să le rezolve pe toate!”, a răspuns Oana Roman, când Marius Niță a întrebat-o dacă soțul ei s-a întors în căminul conjugal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI