Oana Roman, gest surprinzător la adresa lui Marius Elisei. El o părăsește, dar ea decide să facă asta

Oana Roman, gest surprinzător la adresa lui Marius Elisei. El o părăsește, dar ea decide să facă asta
Gestul Oanei Roman la adresa lui Marius Elisei

Chiar înainte de Crăciun, Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit. De atunci fiica fostului premier și-a dedicat timpul fetiței sale, Izabela. În urma divorțului au fost multe comentarii negative la adresa lui Marius, iar vedeta a răbufnit pe rețeaua sa de socializare.

Oana Roman, gest surprinzător la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman a răbufnit pe contul ei de socializare după ce una dintre urmăritoarele sale i-a scris să renunțe la Marius Elsiei deoarece acesta nu merită atenția ei. Vedeta a reacționat imediat și i-a taxat pe cei care îl vorbesc de rău pe soțul său.

”Dacă mai primesc un singur comentariu în care cineva își permite să vorbească urât pe încă soțul meu și tatăl copilului meu sau își permite să-și dea cu părerea fără să fie întrebat despre ce ar trebui să fac eu cu viața mea dau block direct. Mulțumesc”, a fost comentariul pe care Oana Roman l-a postat.

Declarațiile lui Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman

După ce Oana Roman a anunțat că Marius Elisei a plecat de acasă și a lăsat-o fără afacere, soțul vedetei a făcut și primele declarații.

”Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim.

Nu mă sperie Covidul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar, a declarat Marius Elisei, pentru Click!.

Oana Roman nu mai poate avea un al doilea copil

Soțul Oanei Roman, Marius Elisei i-a oferit un copil acesteia, însă el și-ar fi dorit un frățior sau o surioară pentru fetița lor, Izabela. Cu toate acestea, deoarece a avut probleme după prima sarcină, fiica fostului premier nu mai poate avea copii.

”Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă”, a spus cu tristețe în ochi fiica lui Petre Roman, la emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI