EXCLUSIV Lovitură dură pentru Oana Roman, chiar de ziua ei. Oana Zăvoranu sigur râde copios

EXCLUSIV Lovitură dură pentru Oana Roman, chiar de ziua ei. Oana Zăvoranu sigur râde copios
Lovitura pentru oana Roman!

Chiar de ziua ei onomastică, Sf. Ioan, Oana Roman primit o lovitură grea. Aceasta a pierdut procesul intentat Oanei Zăvoranu, prin care ar fi dorit să o facă pe aceasta să plătească pentru vorbele pe care bruneta le-a spus pe Internet la adresa ei.

Lovitură dură pentru Oana Roman, chiar de ziua ei

Demersul în instanță al Oanei Roman, prin care cere emiterea unei ordonanțe președințiale, a fost respins astăzi, se arată în decizia judecătorilor.

”Respinge, ca inadmisibilă, cererea de emitere a ordonanței președințiale. Cu drept de apel în termen de cinci zile de la pronunțare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 1 București”, se arată pe portalul judecătoriei. Cu alte cuvinte, instanța nu i-a oferit Oanei Roman câștig de cauză în ce privește litigiul cu Oana Zăvoranu. Vezi documentul în galeria foto a articolului!

Întrebată de reporterii noștri despre acest deznodămân al demersurilor sale, Oana Roman nu a vrut să dea prea multe detalii.

”Astăzi e ziua mea și că atare mă îndeletnicesc doar cu lucrurile plăcute…pentru celelalte probleme discutam cu alta ocazie”, a fost reacția fiicei lui Petre Roman, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Merg mai departe cu motoarele turate”

De altfel, pe Oana Zăvoranu au dat-o în judecată mai multe vedete din showbizul românesc, precum Anda Adam, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Alina Ceușan, mai exact influencerele cele mai cunoscute de la noi. Acestea au înregistrat separat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, ce are ca obiect ordonanța președințială. Mai exact, ele doresc ca instanța de judecată să îi interzică Oanei Zăvoranu să mai folosească numele lor în public. Dar înainte de a câștiga bătălia cu Oana Roman, Oana Zăvoranu a câștigat lupta cu Anda Adam, rezultatul cererii blondinei fiind același ca al fiicei lui Petre Roman.

“Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»? Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la «influencereala» ta?”, a comentat Oana la adresa fiicei fostului prim-ministru.

Cât despre Oana Zăvoranu, bruneta e decisă să își continue vlogurile pe YouTube în care să le ”desființeze” pe influencere de notorietate din România.

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză. Mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat”, a anunțat Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI