23 oct. 2023 | 18:56

Oana Roman e foc și pară pe Marius Elisei, care refuză să plătească pensia alimentară. Avertismentul avocaţilor: „Poate fi acuzat de abandon!” EXCLUSIV

Monden
Oana Roman e foc și pară pe Marius Elisei, care refuză să plătească pensia alimentară. Avertismentul avocaţilor:
Marius Elisei nu vrea să plătească pensia alimentară. Ce spune avocata Beatrice Comăniceanu despre consecințele acestei fapte.

Oana Roman și Marius Elisei au decis, după despărțire, să se ocupe în egală măsură de fetița lor. Numai că el nu a plătit deloc pensia alimentară, așa cum s-au înțeles. Avocata Beatrice Comăniceanu a explicat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce riscă fostă soț al vedetei, dar și alți tați, pe termen lung.

Oana Roman l-a dat de gol pe Marius Elisei

Oana Roman l-a dat de gol, recent, pe Marius Elisei că nu plătește cei 500 de lei, pensia alimentară, stabilită chiar de el. Fiica lui Petre Roman a făcut declarații publice, manifestându-și tristețea pentru faptul că nu are parte de niciun ajutor din partea fostului soț, pentru creșterea Isabelei.

„Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, declara recent Oana Roman, pentru Exclusiv VIP (Prima TV).

Ce spune bărbatul despre neachitarea pensiei alimentare

Marius Elisei a insistat foarte mult să rămână cu Oana Roman, din dorința de a fi, în continuare, o familie, însă în urma insistențelor eșuate și-a refăcut viața sentimentală, alături de o femeie de profesie psihoterapeut.

Iată ce răspuns evaziv a dat fostul soț al Oanei Roman, la întrebarea dacă plătește sau nu pensia alimentară pentru fetița lui!

„Nu știu”, a menționat Marius Elisei, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Oana Roman pare că se bucură sincer că Marius are o nouă iubită:

„Au existat eforturi din partea noastră în a încerca să reparăm ceva, dar nu s-a putut. Diferențele de viziune și de gândire ne-au împiedicat să mai putem repara ceva.

În luna iunie chiar am discutat serios și am încercat, am stat împreună în casă, dar era clar că nu se mai poate repara nimic. Astfel, cu două zile înainte să plec în Franța cu Isa, am hotărât că e cazul să încheiem definitiv. Acela a fost momentul în care a plecat definitiv de acasă, pe 3 septembrie”, menționa Oana Roman, pe Instagram.

Avocata Beatrice Comăniceanu, despre ce riscă Marius Elisei, dacă e de rea-credință

Pensia alimentară pentru un minor nu este o opțiune, ci o obligație. Avocata Beatrice Comăniceanu ne-a vorbit despre aceste situații delicate, în care tații pot fi acuzați chiar și de abandon, în caz că au bani, dar refuză să-și achite îndatoririle părintești:

„Dacă un tată nu plătește pensia alimentară, se apelează la un executor judecătoresc. Dacă lucrează, are un loc de muncă, i se pune poprire pe salariu, iar dacă are bani în cont bancar i se blochează.

Dacă nu, poți face plângere la Poliție, prin nerespectarea sentinței judecătorești el poate fi acuzat și de abandon de familie, poate lua și amendă.

Dacă nu are de unde plăti, dar dacă pe viitor va achiziționa un bun pe numele său, i se va pune poprire. De aceea trebuie ca mamele să meargă la executor judecătoresc, ca să se înceapă executarea pe conturile actuale și viitoare. Dacă nu are bani acum, va plăti retroactiv, de la data sentinței judecătorești”.

Contactată de Playtech Știri, Oana Roman nu a dorit să facă și alte comentarii.

„Nu discut niciodată mai mult decât am spus. Niciodată, vreodată!”, ne-a zis Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, ultimele noutăţi despre starea de sănătate a mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman: „Recuperarea este foarte lentă”

Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isabela

Ce a dus la ruptura dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, în urmă cu doi ani, dar, de dragul fetiței lor, au continuat să locuiască sub același acoperiș, mai exact în superba ei vilă, până luna trecută. Iată care au fost motivele divorțului, invocate de fiica politicianului Petre Roman, la acea vreme:

„Unul dintre motivele principale pentru care această relație nu a mai funcționat a fost faptul că niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit din punctul ăsta de vedere niciodată (n.r- că nu l-a înșelat).

Vreau să o spun încă o dată și să fie ultima oară când deschid acest subiect. Nici măcar când am fost divorțată în acte și singură, 6 luni, nu am ieșit în oraș cu un bărbat. Puteam să mă mărit cu altul. Nu am avut relații, să ne înțelegem. Nu simțeam și nu mi-am dorit, nu m-a interesat subiectul, cum nu mă interesează nici acum.

În cei 10 ani, în care eu am trăit cu acest bărbat, din acest punct de vedere (al înșelatului – n.r.) eu nu i-am greșit nici măcar o fracțiune de secundă. Pe cuvântul meu! Martor îmi e Dumnezeu!”.

Ce reproșuri grave i-a adus Marius Elisei în timpul căsniciei

Te-ar putea interesa și: Diferența de vârstă dintre Marius Elisei, fostul Oanei Roman, și actuala iubită. „Se pare că am făcut o greșeală”

Ea neagă faptul că l-ar fi înșelat pe Marius, așa cum el ar fi bănuit, dar Oana Roman recunoaște că este iute la mânie și că o cam ia gura pe dinainte:

„Am gura mare, mă ia gura pe dinainte, dar ce? Eu am negat vreodată lucrurile astea? Niciodată. Da, nene, pe mine mă ia capul, fac ca toate alea. Dar după 30 de minute mi-a trecut și am și uitat. Da, am greșit că m-am enervat, că am zis prostii, că am vorbit prost.

Da! Dar nu am făcut rău. Ideea este că și eu am greșit. E normal, nu există om fără greșeală pe lumea asta. Dar lucrul care a dus, din punctul meu de vedere, la erodarea definitivă a acestei relații este faptul că el nu a vrut să înțeleagă că nu am umblat, că nu m-am văzut, că nu am avut nicio treabă în 10 ani cu nimeni.

Reproșurile cele mai mari au fost «Nu am încredere în tine». În momentul în care nu există încredere, relația aia nu are cum să funcționeze, sub nicio formă, chiar dacă iubești foarte tare”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Locul din România care are peste 10 milioane de ani. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Superbolid deținut de un om de afaceri român. Repararea mașinii, o mare aventură
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România a pierdut cea mai iubită cântăreață de muzică populară. Moartea ei a lăsat un gol imens
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro