Oana Roman, din nou lângă Marius Elisei. Fotografia făcută chiar de fetița celor doi

Oana Roman, din nou lângă Marius Elisei. Fotografia făcută chiar de fetița celor doi
Oana Roman, fotografie emoționantă alături de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au lăsat surprinși într-o ipostază cum nimeni n-ar fi crezut după o astfel de relație cu năbădăi. Cei doi i-au șocat pe internauți cu fotografia emoționantă pe care chiar fetița lor a făcut-o. În ce postură i-a imortalizat?

Oana Roman, ipostază neașteptată alături de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei s-au bucurat de o poveste de dragoste aparte. Nimeni nu a crezut în iubirea celor doi pe când abia începuseră să se afișeze împreună în lumea mondenă, dar ei au demonstrat că sentimentele lor au fost reale. Foștii soți au avut ani buni o relație complicată în care și-a făcut apariția un șir lung de reproșuri făcute în public, despărțiri și împăcări.

Puțini din fanii lor au crezut la vestea divorțului că totul este adevărat, majoritatea fiind obișnuiți cu astfel de vești de separare. Iată că de această dată totul s-a schimbat, iar foștii parteneri au decis să o ia pe drumuri separate.

Cu toate astea, au hotărât de comun acord să facă pace și să aibă grijă în mod egal de creșterea și educația fructului iubirii lor – Isa. Micuța simte lipsa tatălui și a familiei întregi și deseori îi spune mamei sale că își dorește să petreacă timp cu amândoi.

Relația dintre foștii soți este una chiar cu atât mai bună decât cea din trecut, iar acum au decis să nu o priveze pe fetiță în niciun moment de clipele cu ei doi. Așadar, vedetele aleg să meargă în continuare în vacanțe împreună și să se distreze sau relaxeze în trei.

Chiar de curând fericirea mare a fanilor a fost o fotografie postată de Oana pe rețelele de socializare în care era cuprinsă tandru de Marius Elisei. Aceștia stăteau la poză precum le-a cerut ‘fotograful’ – Isa. 

  • Vezi pozele în Galeria FOTO

„A insistat să stăm așa. Probabil de aceea este atât de frumosă”

„Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut – o! ❤️❤️❤️ #family #love @eliseimarius”
Oana Roman (Sursa: instagram.com)

Inimile internauților s-au topit instant, alții sesizând că prin gestul acesta fetița lor le arată cât de mult își dorește ca părinții ei să se împace bine: „Doamne , cat de mult isi doreste acest copil , sa fiti impreuna!❤️❤️”, „Oare de ce candoarea din sufletul unui copil nu o pot păstra adulții! E minunată poza privită prin ochi și suflet de copil!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI