Oana Roman, bătută și închisă în dulap. Totul despre drama trăită

Oana Roman, bătută și închisă în dulap. Totul despre drama trăită
Oana Roman, detalii despre drama trăită: a fost bătută și închisă în dulap

Oana Roman a povestit în detaliu drama pe care a trăit-o. Cunoscuta vedetă a mărturisit că a fost bătută și închisă în dulap în perioada în care era doar un copil. Ce s-a întâmplat cu vedeta de televiziune din cadrul proiectului ‘Mămici de pitici cu lipici’?

Oana Roman, detalii despre drama trăită: a fost bătută și închisă în dulap

Oana Roman a rămas cu traume mari din copilărie, iar de curând a fost extrem de transparentă și a vorbit despre ‘educația’ aspră de care a avut parte de la părintele ei în moduri pe care nu le-ar recomanda altor părinți și pe care nici ea la rândul său nu le-ar copia.

Vedeta își amintește chiar și acum bătăile crunte pe care le-a primit de la tatăl ei. Acesta a fost adeptul unor moduri spartane de a o învăța lecții despre viață, iar deseori mai punea mâna pe curea ori de câte ori aceasta făcea câte o năzbâtie. Vedeta de televiziune a fost marcată de ‘obiceiurile’ tatălui și chiar a avut nevoie mai târziu de terapie pentru că a intrat într-o depresie chiar în adolescență:

„Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise”, a declarat aceasta la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

”Am luat o palmă, am luat și mai multe”

„Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”
Oana Roman

Mulți dintre copiii crescuți în perioada comunismului își amintesc de astfel de corecții și de modul mai puțin atent la majorității părinților la anumite detalii, dar și de exigența și felul aspru de a judeca lucrurile.

Fanii fostei prezentatoare de televiziune au mai auzit detalii din copilăria sa care nu a fost deloc fericită. De asemenea, este bine știut faptul că a avut o relație deficitară cu tatăl său căruia i-a adus multe acuze de-a lungul timpului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI