Mioara Roman, probleme grave de sănătate. Trebuie operată imediat

Mioara Roman, probleme grave de sănătate. Trebuie operată imediat
Mioara Roman trebuie operată de urgență

Griji uriașe în familia Roman, după ce mama soției lui Marius Elisei are din nou probleme de sănătate. Clipe teribile pentru Oana, cea care are grijă de femeie zi de zi. Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Petre Roman?

Mioara Roman, nou diagnostic de la medici. Trebuie operată imediat

Mioara Roman urmează să ajungă din nou în sala de operații, după ce a început să se confrunte cu o mai veche problemă de sănătate. Fiica sa a mărturisit că intervenția se va face cu ajutorul unui laser, iar toată lumea e încrezătoare că totul va fi bine.

Mai exact, fosta soție a lui Petre Roman are probleme cu un punct de grăsime care i s-a infectat, iar specialiștii au decis că trebuie extirpat de urgență. Operația are loc la o lună de când i s-a scos colecistul.

“(…). Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

„Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital”

Amintim că fosta soție a lui Marius Elisei a trecut prin emoții uriașe când în urmă cu o lună mama sa a avut parte de o intervenție laparoscopică pentru îndepărtarea colecistului.

Totul a decurs bine, dar grijile rămân din cauza vârstei pe care o are femeia și a altor sincope care mai apar. “Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine.

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge. Noi toți acolo mergem de ani de zile (…).

M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit fosta parteneră a lui Marius Elisei pe Instagram Stories.

Oana le povestește în detaliu prietenior săi din mediul online despre problemele din viața sa, neferindu-se să le arate realitatea gol-goluță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI