Oana Roman, de nerecunoscut. Cum a apărut sâmbătă seara, la un eveniment în Pitești FOTO

Oana Roman, de nerecunoscut. Cum a apărut sâmbătă seara, la un eveniment în Pitești FOTO
Oana Roman, apariție de senzație

Oana Roman a participat alături de soțul ei, Marius, sâmbătă seara, la un eveniment în Pitești organizat de Esa Exclusive Shop, un magazin online de haine, unde a făcut senzație. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat o rochie de paiete în nuanțe de auriu și verde, cu franjuri, iar fanii au observat imediat cât de mult a slăbit aceasta.

Oana Roman a slăbit extrem de mult. Cum a fost văzută vedeta ultima oară?

Fosta prezentatoare de televiziune a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie de la evenimentul la care a participat, iar fanii au reacționat imediat.”Ești foarte frumosă”; ”Bravo, Oana!”; ”Arăți extraordinar, te admir foarte mult”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe pagina de Instagram a vedetei.

Oana Roman, a slăbit extrem de mult. Cum arată?
Oana Roman, a slăbit extrem de mult. Cum arată?

Mulți oameni i-au reproșat de-a lungul timpului că nu are grijă de ea și că alege să nu aibă un corp sănătos și frumos. Oana Roman nu a luat niciodată în considerare răutățile privind surplusul de kilograme și s-a declarat fericită în pielea sa. Însă, acum a suprins pe toată lumea cu ultima sa apariție care arată cât de mult a slăbit.

Se pare că Oana Roman o duce bine pe toate planurile, de curând vedeta s-a mutat și într-o vilă nouă alături de soțul ei Marius și de fetița lor. Casa costă 160.000 de euro și a fost mobilată chiar de către Oana, după gusturile sale.

Oana Roman și-a vândut recent apartamentul în care a locuit până acum alături de soțul și de fiica sa, și și-a cumpărat o casă superbă cu un teren de 1000 de metri pătrați, cu o curte foarte spațioasă, camere încăpătoare și amenajate așa cum și-a dorit mereu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI