O prezentatoare de la Antena Stars, înlocuită după numai două săptămâni

O prezentatoare de la Antena Stars, înlocuită după numai două săptămâni
Prezentatoare Antena Stars, înlocuită la două săptămâni de la premiera emisiunii

Mutare fără precedent la Antena Stars! Prezentatoarea celei mai noi emisiuni cu și despre dragoste a fost înlocuită la dar două săptămâni de la debut. Vedeta în cauză a făcut câteva dezvăluiri despre cele petrecute, însă nu a mărturisit exact cauza.

Iuliana Călinescu, înlocuită la Antena Stars la scurt timp de la debut

Iuliana Călinescu este actriță și a intrat în vizorul producătorilor chiar după participarea la iUmor, moment în care flirtul dintre aceasta și Bendeac a surprins pe toată lumea. Din păcate, pare că ipostaza aceasta nu-i vine mânușă, astfel, fiind înlocuită la doar două săptămâni de la prima ediție a show-ului „Dragoste fără secrete”. Cea care se ocupă acum de cuplurile aflate în competiție este Bianca Sârbu, căreia pare că-i priește de minune acest gen de emisiune, înlocuind-o în trecut și pe Gabriela Cristea la “Te iubesc de nu te vezi”.

“Surpriza este aici lângă mine: este colega mea, Bianca Sârbu. Vă voi lăsa cu ea pentru următoarele zile pentru că eu am alte proiecte care nu necesită amânare. Ea o să aibă grijă de voi”, a spus emoționată Iuliana Călinescu

Iuliana Călinescu, înlocuită la Antena Stars
Iuliana Călinescu, înlocuită la Antena Stars

„E frumos să te reinventezi”

Iuliana Călinescu este absolventă a UNATC, aflându-se la primii pași în domeniul în care a debutat recent. “Va fi o schimbare majoră în viaţa mea. E frumos în viata să te reinventezi. Mi-am dat seama că noi putem face foarte multe lucruri, doar că nu încercăm, de frică. Aşa că îi admir foarte tare pe aceşti tineri frumoşi, pentru curajul lor de a accepta o astfel de provocare!”, mărturisea Iuliana înainte de începerea emisiunii.

„Astãzi oamenii nu mai au rãbdare sã se cunoascã suficient, au prea puţin timp la dispoziţie, plecând dimineaţa şi întorcându-te seara nu mai ai timp sã-ţi cunoşti cum se cuvine partenerul, aşa cã propunerea emisiunii noastre chiar vine în sprijinul cuplurilor, oferindu-le posibilitatea de a petrece 100 de zile, 24 de ore din 24, unul alãturi de celãlalt. Unde mai pui cã vine şi cu un premiu pe mãsurã, un apartament atât de necesar startului în viaţã!”, a precizat actrița, despre emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI