Oana Roman are probleme. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste clipe

Oana Roman are probleme. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste clipe
Oana Roman are probleme. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste clipe

Oana Roman și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj pe care l-a postat în spațiul online. Vedeta le-a mărturisit că nu se simte deloc bine.

Oana Roman are probleme. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste clipe

Oana Roman își ține mereu la curent fanii cu activitățile pe care le face zi de zi. Acum, fanii s-au alarmat după ce vedeta le-a mărturisit că nu se simte bine. 

În urmă cu câteva ore, Oana Roman le-a spus prietenilor virtuali că merge la un eveniment, cu toate că nu se simte bine. Ea a mai făcut o postare în care și-a cerut scuze că nu le-a răspuns acestora la întrebări, însă i-a asigurat că o va face mâine.

„Plec la eveniment, deși nu mă simt biine. Voi răspunde mâine la toate întrebările voastre. Scuze că azi nu am reușit, dar nu m-am simțit foarte bine”, le-a scris Oana Roman prietenilor ei.

Vedeta a intrat în atenția publicului după ce fostul ei soț a declarat că își dorește să se împace cu ea. Cei doi au divorțat în urmă cu puțin timp și au transmis un mesaj conform căruia vor continua să își crească fetița împreună.

Chiar Marius Elisei a fost cel care a luat decizia separării de soția lui. El și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, iar la acea vreme, Oana anunța, cu ochii în lacrimi, că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu.

Oana Roman și Marius Elisei se împacă?

Iată că lucrurile s-au schimbat, iar acum Marius Elisei ar face orice ca să își recucerească fosta soție.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok.

Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei.

Mai mult, cei doi au fost văzuți de multe ori împreună în ultimul timp, chiar și la evenimente publice, alături de fiica lor Iza.

Vedeta spune că încă nu știe dacă să se împace sau nu cu fostul soț.

”Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine.

Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a declarat Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI