Oana Roman are probleme de sănătate vizibile. A spus tot adevărul despre drama prin care trece

Oana Roman are probleme de sănătate vizibile. A spus tot adevărul despre drama prin care trece
Oana Roman are probleme cu caderea parului

Oana Roman are probleme de sănătate vizibile. Vedeta spus tot adevărul despre drama prin care trece. Oana Roman este o persoană foarte cunoscută și iubită, însă puțini sunt aceia care cunosc cu ce problemă de sănătate se confruntă. Ce a pățit fiica fostului premier Petre Roman, vedeți în articolul de mai jos.

Oana Roman își schimbă look-ul. Incredibil de ce își face vedeta părul creț

Oana Roman are probleme de sănătate. Oana Roman, una dintre cele mai iubite vedete din România, a spus tot adevărul despre drama prin care trece din cauza acestei probleme de sănătate.

Totodată, Oana Roman este apreciată de fanii virtuali pentru rolul perfect de mamă și de soție pe care îl joacă, dr și pentru cariera ei. În plus, doamnele și domnișoarele văd în ea un exemplu de urmat, pentru că în ciuda problemelor cu care s-a confruntat, a știut să rămână mereu să își țină capul sus și să fie optimistă.

Oana Roman discută despre toate problemele cu prietenii virtuali

Un motiv în plus pentru admiratori de o îndrăgi pe Oana Roman este transparența de care dă dovadă întodeauna, chiar dacă este vorba despre o situație mai puțin plăcută.

La fel a procedat și acum când fiica fostului premier Petre Roman le-a vorbit fanilor săi de pe rețelele de socializare despre problema cu care se confruntă de ceva timp.

Când a început să îi pice părul Oanei Roman

Trebuie menționat că problema de sănătate cu care se confruntă Oana Roman, după cum le-a dezvăluit fanilor săi, este una des întâlnită, respectiv căderea părului. Oana Roman a observat acest lucru de când a renunțat la extensiile de păr, dar vinovat este și stresul, precum și oboseala.

”S-a tot discutat despre părul meu în ultima vreme. Părerile sunt împărțite. Unora le place, altora nu. O să vă spun de mi-am făcut părul așa: pentru că am nevoie de volum. După ce mi-am dat jos extensiile pe care le-am avut vreo 2-3 ani mi-a căzut foarte mult păr și îmi cade și în continuare din cauza stresului și a oboselii. După cum vedeți, cam am goluri pe aici”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Cum vrea să ascundă Oana Romana problema pe care o are

De asemenea, soția lui Marius Elisei le-a spus prietenilor virtuali că din cauza acestei căderi de păr a ajuns să facă niște goluri la nivelul scalpului, motiv pentru care a decis să-și facă părul creț, în tentativa de a le mai ascunde.

”Ca să încerc să mai acopăr chestia asta mi-am făcut părul creț. Dar, începând de astăzi, o să încerc niște produse care să mă ajute la stoparea căderii părului. O să le folosesc minim două săptămâni și după aceea revin”, a precizat Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI