Oana Zăvoranu, în mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestrițu și alte vedete au făcut anunțul oficial

Oana Zăvoranu, în mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestrițu și alte vedete au făcut anunțul oficial
Oana Zavoranu, actionata in instanta de mai multe vedete din Romania

Oana Zăvoranu se află în mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestrițu și alte vedete, pe care Oana Zăvoranu le-a jignit grav pe rețeaua de socializare, au făcut anunțul oficial. Despre ce este vorba, vedeți un pic mai jos.

Vești proaste pentru Oana Zăvoranu. Vedetele pe care le-a jignit în ultima perioadă s-au unit împotriva ei. Ce au anunțat

Oana Zăvoranu se află în mare pericol, după ce Oana Roman, Adelina Pestrițu și alte vedete s-au unit împotriva ei. Vedetele care au fost criticate dur în ultima lună de către Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare au reacționat public, printr-un mesaj tot pe rețeaua de socializare, și au anunțat că o vor da în judecată pe fosta soție a lui Pepe.

Duminică, 13 decembrie, toate la aceeași oră, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich, dar și Anda Adam au publicat un mesaj pe conturile proprii de socializare în care au anunțat că au intentat un proces, pe cale legală, împotriva Oanei Zăvoranu.

Vedetele jignite de Oana Zăvoranu au toate același avocat

Vedetele se pare că au același avocat care să le apere de jignirile și criticile aduse de Oana Zăvoranu pentru fiecare dintre ele.

”De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai”, arată mesajul vedetelor făcute cu ou și cu oțet de Oana Zăvoranu.

De ce nu au luat poziție până acum ”victimele” Oanei Zăvoranu

Acestea spun că nu au vorbit până acum de ce le-a făcut Oana Zăvoranu pentru că aceasta ar fi sub nivelul lor, nivel la care ele nu pot coborî.

”Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă”, se mai arată în mesajul ”victimelor” Oanei Zăvoranu.

Vedetele vor răzbunare cu orice preț

De asemenea, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich și Anda Adam au anunțat că vor evita o confruntare cu Oana Zăvoranu, care nu are cum să scape așa după toate cele spuse.

”Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate”, mai arată mesajul comun al vedetelor jignite de Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI