Oana Roman a răbufnit, noaptea trecută. „Javre ordinare! Vă calc cu mașina!”

Vedeta a rămas și fără curent, gaze şi apă

În această perioadă de criză, marcată de teamă și panică, problemele se țin scai de Oana Roman. După ce zilele trecute aceasta anunța că nu stă prea bine cu banii, acum vedeta a rămas și fără curent, gaze şi apă.

Oana Roman a răbufnit

Aflată în izolare împreună cu familia ei, Oana Roman a vorbit, mai sincer ca niciodată, despre greutățile cu care se confruntă în ultima perioadă. Acestea sunt în special de natură financiară iar, mai nou, legate și de confort. Furnizorul de energie electrică i-a oprit alimentarea cu curent. Situația este cu atât mai dificilă, cu cât vedeta are și un copil mic de crescut.

„După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară.

Păi nu vă iau eu, mă, toate frigiderele la umplut? Ăstora de la Enel? Nu vă calc eu cu mașina, nu vă pun eu o bombă? Javre ordinare ce sunteți, să vă bateți joc de noi în halul ăsta…

Ce sa zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce”, a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

Vedeta are şi probleme financiare

Oana Roman a povestit în mediul online că, la rândul său, este destul de afectată de situația fără precedent din țara noastră. Cu câteva zile în urmă, aceasta mărturisea că nu știe cum va supraviețui și că, dacă lucrurile continuă așa, se va vedea nevoită să apeleze la pensia mamei sale.

Oana Roman și fiica ei, Isabela
Oana Roman și fiica ei, Isabela

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.

Nu știu, ca foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu”, transmitea, nu cu mult timp în urmă, vedeta.

De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, Oana a avut probleme și cu fiica ei, Isabela, care a făcut amigdalită și a avut nevoie de tratament.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI