24 mart. 2020 | 14:12

Oana Roman a rămas fără job. Din ce bani a ajuns să trăiască acum vedeta

Monden
Oana Roman a rămas fără job. Din ce bani a ajuns să trăiască acum vedeta
Oana Roman a rămas fără job. Din ce bani a ajuns să trăiască acum vedeta

După cum spune, Oara Roman nu este influencer, astfel că nu trăiește din ”bani câștigați pe Instagram, ci din munca sa”. Cum criza sanitară a închis multe afaceri și a lăsat oameni fără loc de muncă, sectorul economic fiind grav afectat, printre persoanele zdruncinate de această situație se numără și fosta prezentatoare TV.

A rămas fără job. Din ce bani a ajuns să trăiască Oana Roman

Oana Roman a reușit să își construiască o carieră de succes fără sprijinul familiei sale. Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii ”Drept la țintă” de la Kanal D, apoi a fost gazda emisiunii ”Star Salvator” de la Antena Stars. A lucrat și o vreme bună ca PR și a fost implicată în proiectul ”OanaPunctRoman”, emisiune online pe site-ul revistei Viva!.

În 2016, după ce și-a renovat, redecorat casa și reînnoit jurămintele la biserică alături de soț, a făcut un pas îndrăzneț: s-a lansat în afaceri! Considerând că este as în organizări de evenimente și se descurcă de minune să pună la cale petreceri și serbări memorabile, Oana s-a reîntors la prima sa dragoste, deschizându-și o firmă în domeniu.

„Ne e greu. Nu știu cum și cât vom rezista”

Totul a mers bine o perioadă, însă, dat fiind contextul actual dramatic, evenimentele programate s-au anulate, iar cum aparițiile TV au fost și ele șterse cu buretele, banii din aceste surse nu mai vin către vedetă. De altfel, Oana a mărturisit, într-un mesaj postat pe Instagram, că nu este influencer, astfel că nu poate trăi din bani câștigați de pe rețelele de socializare, ci doar din munca ei.

 

View this post on Instagram

 

Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile , ne am luptat si cu o amigdalita tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit , ne am uitat la filme , Marius ne a gătit si azi am profitat de vreme si am stat mult in curte. Ne e greu . Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap si la trup si cu putere ca sa putem munci apoi . Mi am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca sa poata supravietui cu micile lor afaceri in care multi au pus absolut tot ce aveau . Si am primit sute de mesaje sfâșietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Vad însă multi care profită fara jena de perioada asta . E cumva in firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci cand e rau, sa faca orice ca sa le fie doar lor bine. Multi vor ieși din sit asta bogați in bani dar înfiorător de saraci ca oameni. In alta ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu traiesc din bani câștigati pe Instagram. Eu traiesc din munca mea Sunt insa multi care trăiesc din asta si care au un impact mare asupra oamenilor. Cred ca e timpul ca si ei sa faca ceva pentru comunitate. Unii mai fac cate ceva. Prea puțini însă. Macar psihologic ajuta ca cei pe care ii urmărim sa dea exemplu in astfel de vremuri . Fiecare cum poate . Un reper pt mine este Chiara Ferragni. Cel mai puternic influencer din Europa. Sta la Milano deci va imaginati ca nu iese din casa decat pe balcon . În ultimele 3 săpt nu a mai postat nimic care sa fie publicitate la ceva . Nimic. Deci se poate. A reușit însă să strângă peste 4 milioane de euro in 2 zile pt A le dona spitalellor din Milano. Zic si eu nu dau cu parul.

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

„Ne e greu. Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. (…)In alta ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu traiesc din bani câștigati pe Instagram. Eu traiesc din munca mea. Sunt insa multi care trăiesc din asta si care au un impact mare asupra oamenilor. Cred ca e timpul ca si ei sa faca ceva pentru comunitate”, este o parte din mesajul Oanei postat în mediul virtual.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro