Oana Roman a izbucnit, după ce a fost acuzată că își duce mama la azil

Oana Roman, declarații după ce a fost criticată că și-a dus mama la azil. Vedeta a izbucnit pe Instagram

Oana Roman a luat atitudine în privința zvonurilor care susțin că mama ei, Mioara Roman, și-ar trăi ultimii ani de viață într-un azil de bătrâni. Vedeta TV a clarificat că este vorba despre un centru de lux, unde urmează un tratament pentru problemele sale de sănătate.

Oana Roman, reacție virulentă după ce a fost acuzată că și-a dus mama la azil

Mioara Roman este nevoită să stea într-un centru de recuperare pentru persoanele care suferă de Parkinson. Oana Roman a vorbit pe Instagram despre decizia pe care a luat-o împreună cu sora ei, Catinca, în ceea ce o privește pe fosta soție a lui Petre Roman. Femeia va sta sub supraveghere timp de o lună și va urma un tratament pentru problemele sale de sănătate. Fiica sa cea mică a marcat că acolo este tratată cu respect și grijă de tot personalul.

„Asta se numește fake news, minciună, manipulare și ordinărie. Feriți-vă de astfel de pagini și de astfel de așa-ziși jurnaliști care vă mint pentru trafic. Această l@#$ă ordinară are trei milioane de urmăritori. Și are numai titluri mincinoase. Rușine! Mama e la tratament 1 lună, într-un centru de lux”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mioara Roman i-a transmis fiicei că este tratată ca o regină 

De asemenea, a revenit cu declarații pe acest subiect și la televizor, la Antena Stars, unde a spus că s-a arătat încântată de locul în care se află acum părintele ei, spunând că centrul arată ca un resort de 5 stele.

„E la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a clarificat Oana Roman la TV.

Catinca Roman a anunțat că mama Mioara se va duce periodic la centru

„Probabil că mama va veni punctula de acum înainte aici ca să-și îmbunătățească mobilitatea, să-și facă kinetoterapie, masaje și alte lucruri și o să vină și acasă, o să stea și aici, cam așa o să se întâmple. Pentru moment, nu va sta în permanență acolo. Mama e bine, e încântată de loc și i se pare super frumos.

Așteaptă să înceapă tratamentele, ca să se simtă mai în formă. În ultima vreme a stat mult în casă din cauza pandemiei. Ne-am sfătuit împreună și cu ea și am luat această decizie”, a informat Catinca Roman la Star Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI