Oana Roman a făcut un atac de panică. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Oana Roman a făcut un atac de panică. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Oana Roman a facut un atac de panica. Ce s-a intamplat cu vedeta

Oana Roman trece printr-o perioadă stresantă, în ultima vreme. Pentru că pune pe cei dragi ei pe primul loc și uită să se îngrijească de propria sănătate, vedeta are acum probleme. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Petre Roman.

Probleme de sănătate pentru Oana Roman. Vedeta TV s-a speriat teribil

Soția lui Marius Elisei nu trece prin cele mai bune momente din viața ei. Stresul acumulat în ultimul timp a adus-o într-un punct limită. Vedeta TV a fost nevoită să-și anuleze toate planurile de peste zi, din cauza unui atac de panică. Oana Roman a dezvăluit totul pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman trebuia să ajungă la coafor. În loc de o coafură nouă, vedeta s-a ales cu un atac de panică, din cauza stresului acumulat.

Cu ce se confruntă fiica fostului premier român

Implicată în multe proiecte TV, cu o mamă bolnavă, care are nevoie de îngrijiri permanente, și o familie căreia trebuie să-i acorde atenție, fiica lui Petre Roman a clacat. Vedeta nu s-a simțit bine deloc și le-a oferit detalii urmăritorilor ei de pe Instagram.

După ora prânzului, Oana Roman trebuia să ajungă la coafor, dar și-a anulat programarea pe ultima sută de metri. Chiar în timp ce se afla în drum spre salon, aceasta a suferit un atac de panică intens, așa cum n-a mai făcut de ani de zile. Soția lui Marius Elisei a trebuit să renunțe la tot ce avea în plan, pentru a se putea pune pe picioare. (Vezi FOTO în GALERIE)

„N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea”, a scris Oana Roman în mediul online.

Problemele de sănătate nu-i dau pace

Problemele de sănătate nu-i dau pace vedetei. La sfârșitul lunii trecute, Oana mărturisea că își face un set complet de analize, pentru că nu se simțea bine. Încă de atunci, aceasta vorbea despre oboseala acută pe care o resimte din plin.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus vedeta TV în august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI