Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Actuala lui soție arată demențial (exclusiv)

Cum arată acum Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Actuala lui soție arată demențial (exclusiv)
Cum arata acum Cornel Pasat, fostul iubit al Oanei Roman. Actuala lui sotie arata demential

Cum mai arată Cornel Păsat, fosta mare iubire a Oanei Roman? Bărbatul este total schimbat față de perioada în care avea o relație cu fiica fostului premier Petre Roman. Ajuns la 48 de ani, cel mai bun stripper din România se poate considera un bărbat împlinit. Are soția pe care și-a dorit-o mereu și un băiețel sănătos.

Cum mai arată Cornel Păsat, celebrul stripper cu care s-a iubit Oana Roman

Oana Roman a trăit o poveste de dragoste cu Cornel Păsat timp de șapte ani, când Oana avea puțin peste 20 de ani. Între timp, cei doi au luat-o pe drumuri separate, au familii și copii. Actuala soție a coregrafului român arată demențial, după ce a născut un copil.

Bianca Păsat a atras toate privirile la petrecerea de botez a fiului lui Liviu Vârciu. Acompaniată de soțul ei, fosta gomnastă a strălucit într-o rochie scurt și mulată, care i-a venit de minune. Soția lui Cornel Păsat a ieșit în evidență prin siluetă de invidiat cu care se mândrește, deși este mama unui băiețel în vârstă de trei ani. (Vezi FOTO în GALERIE)

Are o soție extrem de frumoasă, invidiată de toate femeile

Bianca și Cornel Păsat formează un cuplu de 20 de ani, timp în care au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt. Trecut de 45 de ani, celebrul stripper român continuă să aibă un aspect fizic îngrijit, datorită orelor petrecute în sala de fitness.

Foarte bine arată și soția acestuia, Bianca. Partenera coregrafului a strălucit la petrecerea organizată de Liviu Vârciu pentru băiatul său.

”Am grij la alimentație, fac sport constant și… mă țin Păsații în priză”, a declarat Bianca Păsat pentru Impact, referindu-se la secretul siluetei sale.

Ce legătură are cu Andreea Răducan

Puțini sunt cei care știu faptul că, pe când era o copilă, Bianca a făcut parte din lotul național de gimnastică. Nu și-a putut urma visul de a deveni o mare campioană, precum fosta sa colegă, Andreea Răducan, din cauza unei accidentări, urmată de o operație.

”Am fost în lotul de junioare cu Andreea Răducan, după care m-am operat la genunchi și nu am mai putut continua. Apoi m-am mutat la aerobic, și am luat locul 3 la Cupa Mondială cu trio-ul”, a precizat soția lui Cornel Păsat.

Cu ce ocupă Bianca Păsat în prezent

În prezent, soția celebrului coregraf are un program destul de încărcat. Bianca Păsat este profesoară de aerobic, are clase la care predă și se ocupă cu antrenamente private cu dietă personalizată.

”Fac antrenamente private acasă, în curând o să lansez online, un program de opt săptămâni, de antrenamente cu dietă personalizată. Pentru cei care nu-și permit, am de ceva timp, pe contul meu de YouTube, antrenamente gratuite pentru menținerea siluetei sau programe pentru slăbit”, a dezvăluit aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI