Oana Roman, furioasă pe Kanal D. Ce au îndrăznit să îi facă aceiași producători care au concediat-o VIDEO

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, este extrem de furioasă pe postul de televiziune Kanal D. Vedeta lansează acuzații grave la celebrul canal TV și spune că în viața ei nu va mai călca la vreo emisiune online sau de televiziune. Ce a enervat-o atât de tare pe fiica lui Petre Roman?

Oana Roman, criză de nervi din cauza postului de televiziune Kanal D

Oana Roman a făcut, recent, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu tatăl ei, Petre Roman. Aflată în emisiunea on-line „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, vedeta și-a deschis sufletul despre viața ei personală, dar și despre cum se împacă cu părintele lui, Petre Roman. Însă, ulterior, Oana s-a înfuriat la culme de modul în care a fost montată și difuzată respectiva emisiune.

Oana a recunoscut că are o relație deficilă cu tatăl ei, dar până la a-i pune anumite cuvinte în gură este cale lungă, acuză fiica fostului premier. Așa că fata Mioarei Roman a venit cu precizări suplimentare după interviu. Potrivit spuselor sale, niciodată nu și-a renegat tatăl!

Vedeta TV lansează acuzații grave

Oana Roman este pachet de nervi, după interviul acordat pentru emisiunea on-line a lui Mihai Ghiță. „În Oglindă” este conținut digital care aparține Kanal D. Vedeta a postat un video pe Instagram, în care face praf celebrul post de televiziune.

Fata lui Petre Roman acuză că interviul pe care l-a acordat ar fi fost trunchiat! Mai mult, producătorii ar fi difuzat imagini cu ea plângând în hohote, deși ea le interzisese să o facă.

Ce nu a spus niciodată despre tatăl ei

Într-un filmuleț de pe Instastory, soția lui Marius Elisei sare la gâtul producătorilor de la Kanal D. Oana Roman dezvăluie că aceștia ar fi dat-o afară pe vremea când modera o emisiune la acest post, fiind însărcinată, la vremea aceea, cu fiica ei, Isabela. Este vorba despre „Drept la ‘țintă”.

„Eu niciodată nu am zis că mi-am renegat tatăl. Fraza în care spuneam că e pur și simplu trunchiată, scoasă din context. În viața mea nu voi mai merge la vreo emisiune on-line sau de televiziune. Culmea, sunt aceiași producători care m-au dat afară de la Kanal D când eram însărcinată în patru luni! Acum trebuie să-l sun pe tata, să mă justific și să-mi cer scuze pentru ce a apărut în presă. I-am rugat din tot sufletul să nu difuzeze imaginile cu mine plângând și tocmai cu ele au făcut reclamă emisiunii”, a precizat Oana Roman, pe contul de Instagram.

Marți, 21 septembrie, fiica fostul premier român a revenit în on-line cu noi precizări. Oana a anunțat că și-a sunat tatăl, pentru a se justifica în fața lui.

Oana Roman, așa cum rar o poți vedea într-o emisiune

Vedeta TV a fost sinceră în emisiunea „În Oglindă” și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea depre relația cu tatăl ei, Petre Roman.

“Îmi doresc foarte mult ca tata să fie mult mai prezent în viața noastră, în viața Isabelei. Lucrul ăsta nu se întâmplă, oricât de mult îmi doresc. Probabil că ne vedem de maxim trei ori pe an. Anul ăsta ne-am văzut o singură dată. De fiecare dată când vorbim îi spun că îi doresc să ne vedem, dar lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot face eu mai mult decât să îmi exprim dorința. Eu sunt fericită și mulțumită că Isabela are un tată a cărui prezență a fost tot timpul constantă. Ea este foarte legată de el. Nu pot să spun că nu sunt deloc în prezentul lui. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta.

Din punctul meu de vedere, el a făcut o alegere. Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune. Nu știu dacă a făcut-o că și-a dorit sau că nu a avut de ales. Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă în viața lui. Nu am nicio variantă, decât aceea de a-i respecta această alegere și de a trăi cu ea, deși nu e simplu deloc, absolut deloc.

Într-un fel, mi-a lipsit mai mult în anii de după Revoluție decât acum. Acum am o familie, sunt matură, am pe cine să mă sprijin. Când eram adolescentă era mai complicat. Atunci probabil aș fi avut cumva nevoie mai mult de prezența lui și de implicarea lor, a amândurora, în viața mea”, a dezvăluit Oana Roman, în emisiunea on-line „În Oglindă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI