12 ian. 2024 | 18:27

Oana Roman a dat detalii tulburătoare despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Ar fi bine dacă ar mai putea să depene amintiri cu mine”

Monden
Oana Roman a dat detalii tulburătoare despre starea de sănătate a Mioarei Roman:
Oana Roman a dezvăluit cum se mai simte Mioara Roman, mama ei: "Ar fi bine dacă ar mai putea să depene amintiri cu mine".

În urma unei solicitări făcute de o internaută, identificată pe rețelele sociale drept S.N., Oana Roman a dezvăluit detalii tulburătoare despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman se simte mai rău decât ar fi crezut unii. „Ar fi bine dacă ar mai putea să depene amintiri cu mine”, a spus fiica ei.

Ce i-a cerut o femeie Oanei Roman, pe Facebook

Starea precară de sănătate a Mioarei Roman nu mai reprezintă subiect de noutate pentru ziarele mondene. Se pare însă că fosta parteneră de viață a ex-premierului Petre Roman se simte mai rău decât ar fi putut fi unii tentați să creadă, potrivit dezvăluirilor făcute de fiica ei.

Totul a pornit de la un mesaj făcut public de o internaută, identificată pe platformele sociale drept S.N. Aceasta i-a transmis Oanei Roman că i-ar plăcea, dacă este posibil, să o viziteze pe Mioara Roman la azilul la care este internată în București, pentru a depăna amintiri.

Mesajul care a determinat-o pe Oana Roman să dezvăluie detalii despre mama ei

„Mi-aș dori, într-o zi, să pot merge să o vizitez pe doamna Mioara Roman. Nu știu însă dacă mi s-ar permite, eu nefiind din familie, dar am cunoscut-o și ar fi frumos să depănăm unele amintiri”, este mesajul transmis de către o internaută (S.N.) pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Mioara Roman, probleme de sănătate după operaţie. Oana, fiica sa, a dat noi detalii: „Nu vă puteţi imagina”

Mioara Roman s-ar confrunta cu probleme de memorie

Mesajul internautei nu a fost ignorat de Oana Roman, care i-a oferit și un răspuns. Din păcate însă, se pare că vizita pe care S.N. dorea să i-o facă fostei partenere de viață a ex-premierului Petre Roman nu va fi posibilă. Starea de sănătate a Mioarei Roman este mai rea decât s-ar fi crezut.

Se pare că Mioara Roman se confruntă cu unele pierderi de memorie – cel puțin, așa a sugerat fiica ei, care a explicat că mama sa nu reușește să rememoreze momente importante petrecute împreună, în familie. Mesajul Oanei Roman i-a întristat pe mulți utilizatori online.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, noutăţi despre cum se simte mama sa. Mioara Roman, îngrijită exemplar de cadrele medicale

Oana Roman, detalii tulburătoare despre mama ei

„Ar fi bine dacă ea ar putea să depene amintiri măcar cu mine”, a fost răspunsul pe care Oana Roman i l-a oferit lui S.N., sugerând că este tristă din cauza stării în care se află mama ei.

De altfel, în urmă cu ceva vreme, Oana Roman a recunoscut că mama ei nu se află în cea mai bună stare, fiind destul de afectată, pe lângă toate celelalte probleme medicale, de o degenerare neurocognitivă. Astfel de condiții avansează rapid, iar știința încă nu a găsit o soluție pentru ele.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro