Oana Radu a dat vestea cea mare! Vedeta Kanal D și iubitul ei, în culmea bucuriei

Oana Radu a dat vestea cea mare! Vedeta Kanal D și iubitul ei, în culmea bucuriei

De câteva luni, Oana Radu și Cătălin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar la începutul acestui an, artista a fost cerută și în căsătorie. Mai mult decât atât, cei doi își doresc un copil.

Oana Radu și iubitul se vor căsători

Menționăm că Oana Radu a fost aspru criticată pentru faptul că la numai trei luni de la moartea iubitului ei și-a făcut o nouă relație. Dar artista nu a ascultat gura lumii și și-a văzut în continuare de drumul său, iar lucruri frumoase aveau să-i apară în cale. Concurenta de la ”Bravo, ai Stil! Celebrities” a fost cerută în căsătorie și a primit inelul mult dorit. În prezent, artista a mai dezvăluit și când va avea loc marele eveniment, și anume, nunta cu iubitul ei, Cătălin.

“Mă mărit anul asta. Să vedem. Dacă se leagă astrele poate cine știe”, a precizat Oana Radu pe Instagram. Mai mult decât atât, dacă Oana Radu nu pare a fi pregătită 100% pentru a fi mămică, iubitul ei așteaptă acest pas cu nerăbdare. “Cum să nu îți dorești un copil? Acum, peste o lună, peste trei ani. Logic că îți dorești un copil”, a spus și Cătălin, logodnicul Oanei Radu.

Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre iubitul ei

Oana Radu a povestit, în trecut, și despre ce a însemnat apariția lui Cătălin în viața ei. Se pare că artista era nefericită și într-un moment greu al vieții.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu”, a spus Oana Radu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI