Oana Radu, probleme în carieră. Artista a început să plângă, ce a pățit: ”E tragic”

Oana Radu, probleme în carieră. Artista a început să plângă, ce a pățit: ”E tragic”
Oana Radu, probleme în cariera

Clipe de coșmar pentru artista Oana Radu. După ce a aflat că are pietre la fiere și este posibil să se opereze, cântăreața are acum probleme și în carieră. Ce a pățit fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” de a început să plângă.

Ce probleme are Oana Radu în carieră

Oana Radu trece prin momente cumplite. Frumoasa artistă a reapărut în atenția mass-media când a participat la emisiunea „Bravo, ai Stil! Celebrities” de pe Kanal D, iar acum cântăreața se confruntă cu probleme muzicale. Oana le-a mărturisit fanilor săi din mediul online drama prin care trece și ce se întâmplă atunci când rămâne singură în studioul de înregistrări. Solista nu s-a mai putut abține și a clacat, izbucnind în plâns.

Vocea inconfundabilă a Oanei Roman a plasat-o, rapid, în preferințele muzicale ale românilor. Cu toate acestea, frumoasa artistă spune că se confruntă adesea cu neputința de a scoate o melodie care să fie pe placul tuturor, lucru care o frustrează din punct de vedere profesional, vedeta fiind o adevărată luptătoare și o persoană ambițioasă, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și atinge țelurile.

„Azi am plâns la studio. Astăzi astrele au fost în totalitate împotriva mea. Nu sunt în stare să fac nimic fără ajutor. Nu știu să trag voci, nu știu nimic. Nu mi-a ieșit nimic. Deci… e foare greu. Ce mi se întâmplă este tragic”, le-a mărturisit Oana Radu fanilor săi de pe Instagram, în timp ce conducea prin traficul din București.

Care este boala de care suferă Oana Radu

Se spune că ce nu te doboară te face mai puternic, iar acesta pare să fie și cazul Oanei Radu. Frumoasa cântăreață s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus până când a ajuns, prin mult efort și voință, la silueta dorită de clepsidră. Din păcate, însă, dieta pe care solista a urmat-o și datorită căreia a slăbit miraculos peste 20 de kilograme este cea care i-a adus și anumite probleme serioase de sănătate.

Om sensibil, cu suflet de artist, Oana Radu a primit o altă lovitură din partea sorții, atunci când a fost diagnosticată cu pietre la fiere. Această afecțiune o obligă pe fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” să ajungă pe mâna doctorilor, pentru a se opera de fiere.

„Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le mișcăm în nicio direcție. Eu am descoperit că ar fi apărut din cauza dietei Dukan și atunci trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare”, declara Oana Radu, acum ceva timp, pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI