De ce se operează Oana Radu. Ce a pățit vedeta, motivul este ireal

De ce se operează Oana Radu. Ce a pățit vedeta, motivul este ireal
Oana Radu se operează

Oana Radu urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Artista se luptă cu grave probleme de sănătate.

Oana Radu, probleme grave de sănătate

Oana Radu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artista a recurs de-a lungul timpului la numeroase diete pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar asta i-a cauzat grav sănătății. Acum, cântăreață suferă de litiază biliară.

Artista s-a luptat foarte mult timp cu grave probleme de greutate. Însă, a reusit să slăbească așa cum și-a dorit si sa atinga forma perfectă, dar, se pare că s-a ales cu alte probleme de sănătate. Vedeta care a avut la un moment dat 120 de kilograme a slăbit enorm și a ajuns într-un final la puțin peste 55 de kilograme.

Se zvonea că ar fi apelat la operație de micșorare a stomacului, cu toate acestea vedeta susține ca nu a recurs la acest lucru, ci ar fi apelat doar la diete. Din păcate, acestea i-au afectat sănătatea, iar acum urmează ca artista să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Cântăreața le-a povestit, recent, fanilor săi, pe InstaStory, care a fost diagnosticul medicilor și chiar le-a cerut acestora părerea.

La mulți ani, frumoșilor! La mulți ani, frumoaselor! Sunt sigură că vreți să știți cum mi-am petrecut această minunată zi de Dragobete. (…). Am avut un control medical în legătură cu pietrele la fiere, nu vă speriați, totul este în regulă. Momentan, nu ne mișcăm în nicio direcție. Dacă aveți și voi, nu știu, recomandări de medici în București, dacă ați trecut prin asta, chiar vă rog să-mi lăsați un mesaj, pentru că m-ar ajuta foarte, foarte mult. (…).

Eu am descoperit că acestea ar fi apărut în perioada în care am ținut dieta Dukan, deci, din cauza dietei Dukan. Din câte am înțeles, trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare’, a declarat vedeta pe o filmare urcată pe Instagram Stories.

Artista, probleme cu anxietatea

Oana pare o fire extrem de optimistă și este mereu cu zâmbetul pe buze, cu toate acestea artista a declarat în urmă cu ceva vreme, că se luptă cu anxietatea.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4′, a spus Oana Radu pe Instagram.

Cântăreața recunoaște că stresul este una dintre cauzele îmbolnăvirii, din acest motiv solista a recomandat urmăritorilor ei să gândească pozitiv și să adopte o atitudine pozitivă, deoarece orice problemă are și o rezolvare.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine’, a adăugat Oana Radu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI