Oana Radu terorizată în propria casă. Ce a declarat artista, în plină epidemie

Oana Radu terorizată în propria casă. Ce a declarat artista, în plină epidemie

Oana Radu și iubitul ei, Cătălin, locuiesc împreună și afirmă că nu au apucat să se plictisească de când se află în autoizolare întrucât au multe lucruri de făcut.

Oana Radu terorizată în propria casă. Ce a declarat artista, în plină epidemie

”Nu ne plictisim, nu avem timp sa ne plictisim. Am facut curatenie generala in dressing: haine, hainute, trancafuse, avem multe lucruri care pot fi aranjate”, a precizat Oana Radu.

De asemenea, cântăreața spune că ea și Cătălin au tot timpul multe lucruri de făcut și nu se plictisesc deloc: muzica, sport, cursuri online, curățenie.

Deoarece nu vrea să se expună riscului de a se infecta cu noul coronavirus, Oana Radu și-a făcut provizii consistente de măști, dezinfectant și mănuși.

”Eu sunt foarte speriată. Dacă vă arăt ce am aici. Suntem blindați cu măști și mănuși, spirt, dezinfectant. Dar suntem cât se poate de precauți, nu ne asumăm niciun risc. Nu ne-am întalnit cu nimeni, nici măcar cu familiile. Nu comandăm mâncare, pentru ca avem paranoia: dacă cel care a gatit-o e sănătos, dar cel care a livrat-o e infectat?”, a mărturisit Oana Radu intr-o intervenție prin videoconferinta la Teo Show, de la Kanal D.

Se mai și ciondănesc

Cu toate că se înțeleg bine și în izolare, Cătălin și Oana recunosc că au momente când se mai și ciondănesc:

Desi se inteleg bine chiar si in izolare, Catalin si Oana recunosc ca din cand in cand se mai si ciondanesc. ”A inceput dieta, o monitorizez 24 de ore din 24, mă cam tragea în piept înainte.  (…) Pentru că de obicei eu fac cumparaturile și gatesc, o mai apucă nervii, ca nu mai poate trișa. Mă mai ceartă ca o controlez tot timpul”, a precizat iubitul Oanei Radu.

”El m-a învățat ca exista fericire și în alte aspecte ale vieții, nu doar în mancare și gust. Nu mă mai gandesc la mancare atât de mult. Lângă el sunt foarte fericită”, a spus concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI