Oana Radu, în lacrimi. Ce dezvăluiri dureroase a făcut despre fostul iubit, după moartea acestuia

Oana Radu, în lacrimi. Ce dezvăluiri dureroase a făcut despre fostul iubit, după moartea acestuia
Oana Radu, dezvăluiri dureroase despre fostul iubit după moartea acestuia

Trecutul apropiat al Oanei Radu a fost presărat cu suspine, căci destinul a pus-o la finalul anului trecut în fața unui moment cumplit: moartea iubitului său. Timpul s-a scurs, în viața ei a apărut un alt bărbat, dar lacrimile tot curg. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu fostul iubit.

Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit, după moartea acestuia

Iubitul Oanei Radu a murit la finalul anului trecut, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Cei doi erau împreună de trei ani, iar cântăreața a suferit mult după ce partenerul său s-a stins din viață. Acum, artista a vorbit despre cum a fost relația lor cu adevărat. Vedeta a recunoscut că Alin a înșelat-o de mai multe ori pe Oana, iar după moarte a lăsat-o cu datorii imense.

Oana Radu, în lacrimi. Ce dezvăluiri dureroase a făcut despre fostul iubit, după moartea acestuia
Oana Radu și actualul iubit

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred.

Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a povestit Oana Radu jurnaliștilor de la Spynews.

Artista, blamată de fani pentru faptul că și-a refăcut viața

Oana Radu a recunoscut relația cu noul ei iubit, Cătălin, antrenorul ei personal. Deși o bună perioadă de timp a negat apropierea de acesta, jurnaliștii și fanii ”mirosind” situația, în prima zi din anul 2020 a recunoscut relația. Pentru acest fapt, cântăreața este blamată de cei care i-au fost admiratori pentru decizia de a-și reface viața la numai 4 luni de la moartea tragică a fostului iubit. De asemenea, internauții o judecă și pentru lipsa de franchețe pe care avut-o în perioada când a fost întrebată despre o posibilă relație cu Cătălin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI