29 mart. 2024 | 11:54

Oana Radu, dezvăluiri dureroase despre căsnicia sa. Ce i-a făcut Cătălin chiar şi după divorţ: „Au început să dispară lucruri, s-a mutat în apartamentul meu”

Monden
Oana Radu, dezvăluiri dureroase despre căsnicia sa. Ce i-a făcut Cătălin chiar şi după divorţ:
Oana Radu, dezvăluiri despre divorț. Ce a presupus, de fapt, despărțirea de Cătălin Dobrescu. Detalii șocante.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au format un cuplu patru ani, dintre care ultimii trei au fost căsătoriți cu acte. În noiembrie 2023, au decis să divorțeze. Despărțirea nu a fost amiabilă, așa cum se credea. Cântăreața a făcut dezvăluiri șocante din relația pe care astăzi o numește toxică și abuzivă.

Cum au divorțat Oana Radu și Cătălin Dobrescu

În noiembrie 2023, în spațiul public a fost dezvăluită informația că Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să dea divorț. Decizia a fost luată de cântăreață, potrivit dezvăluirilor sale, iar separarea a avut loc pe cale amiabilă, la notar. Astăzi aflăm însă, că doar jumătate din adevăr a fost cunoscut public.

Chiar dacă legal lucrurile s-au întâmplat amiabil și rapid, nu la fel a fost și în intimitatea Oanei Radu și a lui Cătălin Dobrescu. Cântăreața a decis să dezvăluie adevărul, chiar dacă îi provoacă multă anxietate. Artista a precizat că scopul declarațiilor sale nu este denigrarea fostului soț, ci renunțarea la frică.

Oana Radu, dezvăluiri șocante din mariajul cu fostul soț

Oanei Radu i-a fost teamă să vorbească despre realitatea relației și a mariajului pe care le-a avut cu Cătălin Dobrescu, așa că a decis să vorbească, fără a arunca cu gunoi în cei din jur. După divorț, se pare că s-au petrecut multe lucruri, artista dorind să tragă un semnal de alarmă privind relațiile toxice.

Cântăreața a declarat că a trăit o relație toxică, abuzivă cu Cătălin Dobrescu. I-a luat trei ani să iasă din mariajul cu soțul său, anterior fiind împreună încă un an de zile.

A fost o luptă grea, potrivit artistei, care le-a explicat femeilor să nu permită nimănui să le spună că nu arată bine, că nu valorează nimic sau că ceea ce sunt în prezent le datorează bărbaților. A dezvăluit, totodată, că ea a fost singura sursă de venit în cuplu.

Detaliul neștiut din cariera profesională a Oanei Radu

„Când am început relaţia, el antrena în Craiova. A renunţat la ce făcea pentru a mă duce la concerte şi răspundea la telefon când eram chemată la concerte. Eu şi fostul soţ aveam un apartament şi o maşină. Am muncit pentru acel apartament când nu aveam voie nici să vorbesc…”, a declarat Oana Radu, explicând că în acea perioadă se trata la Paris.

Cântăreața se deplasa deseori la Paris la vremea respectivă, fiindcă a descoperit unele chisturi pe corzile vocale. Chiar dacă medicii i-au interzis să mai cânte, a continuat să facă acest lucru pentru a nu dezamăgi oamenii cu care a încheiat contracte.

Înțelegerea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu privind apartamentul din București

În urma divorțului, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis ca artista să rămână în apartament, pentru că muncise foarte mult pentru el. În schimb, fostul soț primea o parte din bani înapoi. Astfel, el s-a mutat în Craiova, stabilind să primească banii ce i se cuveneau pe durata unui an de zile.

Ulterior, Cătălin Dobrescu și-a schimbat perspectiva și a cerut banii în cursul a 6 luni, potrivit Oanei Radu. A luat și mașina din fața blocului, așa că artista a decis să meargă la concerte cu mașina personală. Apoi, a mai închiriat un alt autoturism, după cum a dezvăluit pe Instagram.

Cum s-a mutat cu forța Cătălin Dobrescu în imobil

Nu a trecut mult timp până când Cătălin Dobrescu ar fi decis să se mute din nou în București. Acesta și-a exprimat dorința de a locui împreună cu fosta soție. Ba chiar a spus că nu îl deranja să doarmă pe jos, potrivit spuselor Oanei Radu, care susține că i-a transmis că acest lucru nu e posibil.

Foștii soți se certau foarte tare, astfel încât Oana Radu a decis să plece din imobil și să-l lase pe Cătălin Dobrescu să locuiască în continuare în el. Două luni, a precizat ea, a dormit pe unde a apucat pentru a evita să se implice în discuții tensionate.

„A zis că o să ne bată, au început să-mi dispară lucruri”

„S-a mutat în apartamentul meu (…). Mie mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună, ba chiar mi-a trimis un mesaj în care mi-a zis că dacă mă găseşte acolo cu prietena mea o să ne bată…

A început să aducă femei în apartament, nu e normal aşa ceva! Eu am muncit pentru casa aia.  Cel mai urât mi s-a părut că a fost când au început să-mi dispară lucruri din apartament. Mi-a dispărut laptopul, un ceas pe care îl cumpărasem… „, a dezvăluit Oana Radu.

Ce a decis Oana Radu, după ce a pierdut apartamentul pe care i l-a cedat fostului soț

Cântăreața a ajuns la concluzia că fostul său partener de viață a fost rău intenționat, având în vedere toate faptele pe care le-a comis și modul în care a acționat. Din acest motiv, a decis să își caute dreptatea în justiție. A intentat câteva procese împotriva lui Cătălin Dobrescu și așteaptă verdictul judecătorilor.

„Acum, mi-am cumpărat casa visurilor mele! Nu pot să stau să îmi plâng de milă. Am decis să cumpăr cea mai frumoasă casă”, a conchis cântăreața Oana Radu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Capital.ro
Brunch de post şi secretul ciorbei de miel | Tanti Emilia din Timiş, gospodina care i-a uimit cu mâncarea tradiţională pe turiştii străini
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro