Oana Radu, decizie radicală. Vedeta a mărturisit ce o doare: ”Este ceva ce mă complexează”

Oana Radu, decizie radicală. Vedeta a mărturisit ce o doare: ”Este ceva ce mă complexează”
Oana Radu, detalii despre ce o complexează

Oana Radu vine cu o decizie radicală în fața fanilor. Cunoscuta cântăreață a dezvăluit care este lucrul care o doare. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a mărturisit care este complexul său.

Oana Radu vorbește deschis despre ce o complexează

Fosta concurentă de la „Vocea României” a luat în sfârșit decizia! După multe momente de gândire dacă să acționeze sau nu, cântăreața a decis să își schimbe silicoanele. Amintim că solista și-a făcut o mărire de bust în urmă cu mulți ani, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată.

Acum apelează din nou la măestria medicilor esteticieni pe motiv că vechea operație și felul în care arată sânii săi a ajuns să o complexeze. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” s-a operat în 2015, iar anul acesta a decis să își rezolve complexul fizic, menționând că nu este vorba despre un moft, așa cum au crezut cârcotașii care i-au auzit intența.

Vedeta nu a oferit, însă, detalii despre măsura aleasă, doctorul la care se va opera sau data când va avea loc intervenția, spunându-le internauților că va fi foarte curând. „Foarte curând (n.r. o să se opereze).

Mai curând decât credeți urmează această intervenție. (…) Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu”, a spus Oana Radu la InstaStory.

„Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!”

Admiratorii au aflat ulterior tot de pe instagramul blondinei că este, de fapt, vorba despre intervenția numită mastopexie, care are ca scop ridicarea bustului, dar și schimbarea protezelor.

„Povesteam că sunt în drum spre clinică și am ajuns și vi-l prezint chiar acum pe domnul doctor. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!”, a continuat ea.

Cântărața în vârstă de 27 de ani este întrebată des când se gândește să devină mamă. „Probabil că o să fac un copil, normal. În acest moment nu vreau să fac un copil. Dar vreau să fac un copil pe viitor, Bineînțeles, cred că toți trebuie să facem un copil, mă gândesc eu…”, a spus Oana Radu pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI