Ce a pățit ucigașul iubitului cântăreței Oana Radu, după gratii. Informații de ultimă oră

Ce a pățit ucigașul iubitului cântăreței Oana Radu, după gratii. Informații de ultimă oră
Ce a pățit ucigașul iubitului cântăreței Oana Radu, după gratii

Au ieșit la iveală informații de ultimă oră despre bărbatul care l-a omorât pe Alin Suflea, fostul iubit al cântăreței Oana Radu. Criminalul își ispășește pedeapsa la penitenciarul din Craiova. Ce solicitare a făcut Răzvan Ionuț D, zis și Satana. Ți se face pielea de găină.

Ce a pățit ucigașul iubitului cântăreței Oana Radu, după gratii

Noi detalii ies la iveală despre bărbatul care l-a ucis pe fostul iubit al Oanei Radu. În 2019, bărbatul l-a incendiat pe fostul partener al celebrei artiste, acesta pierzându-și viața ulterior. Ucigașul a fost închis în spatele gratiilor, unde își ispășește, în prezent, pedeapsa. Se pare că Răzvan Ionuț D, poreclit Satana, este nemulțumit de condițiile pe care le trăiește în închisoare. Principalul suspect în dosarul de omor al lui Alin Suflea, fostul iubit al Oanei Radu, a depus o cerere prin care solicită să fie trimis acasă, în arest la domiciliu sau control judiciar.

Bărbatul susține că locul său nu este la penitenciarul din Craiova, în aripa unde sunt arestați cei mai periculoși infractori și criminali din oraș. Mai mult de atât, deținutul a declarat că este bolnav, solicitându-le judecătorilor să îl scoată din închisoare, pentru ca starea lui de sănătate să nu se agraveze.

„Împotriva hotărârii comisiei a formulat contestație petentul solicitând să nu fie clasificat în categoria persoanelor care prezintă risc pentru siguranța locului de deținere întrucât suferă de___, urmează un tratament specific, iar această îngrădire suplimentară nu ar fi benefică pentru starea sa de sănătate.”, au spus judecătorii, conform wowbiz.ro.

Oana Radu se despărțise de Alin Suflea, cu ceva timp înainte ca acesta să fie omorât

Vestea că fostul ei iubit a murit a șocat-o pe Oana Radu. Artistei nu i-a venit să creadă cu fostul ei partener a fost ucis de către un bărbat care a aruncat cu sticle incendiate în dreptul acestuia.

Deși presa a criticat-o pe faimoasa cântăreață de faptul că, la numai câteva luni de la decesul fostului ei prieten, Oana Radu și-a afișat public relația cu antrenorul ei de fitness, solista a mărturisit că relația dintre ea și regretatul Alin Suflea se încheiase cu ceva timp înainte de a se întâmpla tragedia.

Familia și rudele victimei Alin Suflea au cerut despăgubiri pentru moartea fostului partener al fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar criminalul „Satana” susține că nu avea discernământ în momentul în care a comis fapta, iar din această cauză nu poate fi tras la răspundere.