Ce o obligă soțul pe Oana Radu să facă. S-a ajuns deja la ceartă

Ce o obligă soțul pe Oana Radu să facă. S-a ajuns deja la ceartă
Ce o obligă soțul pe Oana Radu să facă. S-a ajuns deja la ceartă

Oana Radu și-a schimbat complet stilul de viață, mai ales de când l-a cunoscut pe soțul ei, Cătălin Dobrescu.

Ce o obligă soțul pe Oana Radu să facă

Inițial, bărbatul era antrenorul ei, însă au ajuns să se cunoască și s-au îndrăgostit, iar acum sunt căsătoriți și fericiți.

Pe vremea când Oana Radu se antrena cu Cătălin Dobrescu, cântăreața nu arăta deloc așa cum arată acum. Ea avea probleme cu kilogramele în plus și îi era foarte greu să respecte regimul alimentar dat de antrenor.

Vedeta a mărturisit că cel care a ajutat-o să fie disciplinată din punct de vedere alimentar, dar și din cel al sportului, a fost chiar soțul ei.

Oana Radu a muncit enorm ca să ajungă în forma de invidiat pe care o are acum. În continuare face eforturi ca să se mențină. Ea a slăbit un număr de kilograme impresionant și a dezvăluit că soțul ei are grijă atât de dieta, cât și exercițiile pe care le face constant.

Vedeta spune că uneori există certuri în cupluri, iar asta pentru că ea își dorește să mai slăbească câteva kilograme, iar soțul ei o roagă să mănânce mai mult.

„Antrenorul meu este de vină pentru felul în care arăt și pentru ceea ce fac, ce să-i fac. În ultima lună am slăbit aproape 15. Acum am 58, îmi doresc să ajung la 54, sper la 50 până la sfârșitul anului.

Nu ne grăbim, nu ne înfometăm, mănânc super sănătos, dar oamenii îmi zic că arăt mai slabă. Acum mă roagă să mănânc mai multă mâncare, eu nu vreau, ne certăm.”, a spus Oana Radu la Antena Stars.

Oana Radu s-a confruntat cu anxietatea

Oana Radu a trecut prin clipe de coșmar. Ea a povestit că recent s-a confruntat cu anxietatea, însă a reușit să treacă peste, cu ajutorul și susținerea partenerului ei de viață.

„A fost o perioadă foarte grea, dar din perioadele grele se nasc cele mai frumoase povești și cred că nu întâmplător Dumnezeu m-a făcut să trec prin lucruri dificile, ca acum să fiu cu adevărat fericită prima oară în viața mea.

Nu aveam depresie, aveam anxietate, în sensul de panică și frici, e o chestie diferită. Mai am undeva 10%, nu prea o mai simt, dar mai cad uneori așa în vise și când cad vine el și mă ridică.”, a mai adăugat Oana Radu.

Vedeta a mărturisit că se gândește la un copil și că își dorește să devină mămică. Întâi, spune ea, împreună cu soțul ei ar vrea prima oară să își cumpere propria locuință în București.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm.

Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a spus Oana Radu.