Oana Pellea a răbufnit după moartea lui Ducu Darie. Ce a indignat-o peste măsură pe artistă

Oana Pellea a răbufnit după moartea lui Ducu Darie. Ce a indignat-o peste măsură pe artistă

Actrița Oana Pellea a răbufnit după moartea regizorului Ducu Darie, manager al Teatrului Bulandra. Ce a indignat-o peste măsură?

Oana Pellea a răbufnit după moartea regizorului Ducu Darie

Regizorul Ducu Darie, manager al Teatrului Bulandra, a murit pe 18 septembrie, din cauza unei ciroze. Fiul regretatului actor Iurie Darie era internat de două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, după ce suferise o complicație la plămâni. Duminică, 22 septebrie, Ducu Darie a fost condus pe ultimul drum. Regizorul a fost înmormântat la cimitirul Bellu din București.

Oana Pellea a răbufnit după moartea lui Ducu Darie. Ce a indignat-o peste măsură pe artistă
Fotografie de la înmormântarea regizorului Ducu Darie

La slujbă au participat zeci de oameni care au vrut să își ia ”adio” de la regizor. Printre ei s-au numărat și celebrități precum Andreea Esca, Emilia Popescu și Oana Pellea. Pentru cea din urmă, durerea a fost mare, ba cu atât mai mare cu cât teatrul condus de Ducu nu a arborat doliu după trecerea sa în neființă, lucru care a făcut-o să răbufnească.

”Păcat. Mare păcat!”

„Mi s-ar fi părut firesc sa existe doliu pe fațada Teatrului Bulandra -sala Toma Caragiu…dar NU EXISTĂ. Păcat. Mare păcat!”, a postat Oana Pellea pe rețelele de socializare.

„În aceasta sală au luat naștere cele mai frumoase spectacole semnate de Alexandru Darie. Am adus o lumânare de acasă pe care am aprins o și care va arde tot timpul spectacolului cu Scaunele din această seară. Duculeană, astăzi joc numai pentru tine”, a mai scris actrița.

Anca Pandrea, mama vitregă a regizorului, nu a mers la înmormântare

Anca Pandrea, mama vitregă a lui Ducu Darie, a declarat, imediat după ce a primit vestea tragică, faptul că nu va merge la înmormântare. Durerea îngropării celui de-al doilea Darie din viața sa a fost prea mare.

„l-am visat pe Iura al meu care nu zâmbea, ceea ce nu-l caracterizează, zicea puţin supărat «Vino încoace, Ducule, că vreau să discutăm ceva!». Am vorbit cu el în vis. Apoi, în fiecare zi, dimineaţa aveam palpitaţii până azi (ieri, 18 septembrie – n.r.), când m-a sunat cumnatul lui Iura şi mi-a spus despre Ducu. În clipa aceea, în câteva secunde, tot organismul meu s-a liniştit”, a spus actrița, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI