15 oct. 2023 | 18:32

Oana Lis vinde obiectele de valoare din casă pentru Viorel. „Ştiţi de când nu mi-am mai cumpărat un parfum?”. Ce i-au spus internauţii

Monden
Oana Lis vinde obiectele de valoare din casă pentru Viorel.
Oana Lis face tot posibilul pentru a face rost de bani pentru tratamentul soțului ei

Oana și Viorel Lis traversează o perioadă extrem de dificilă. Starea de sănătate a fostului edil al Capitalei nu este deloc bună, de ceva timp el necesitând tratament de specialitate, analize și diverse investigații care costă foarte mulți bani. Așadar, soția lui se vede acum nevoită să vândă obiecte de valoare din casă pentru a face rost de finanțe.

Din lipsă de bani, Oana Lis a ajuns să vândă obiecte din casă

Pentru soții Lis, situația este extrem de grea. Atât din punct de vedere al sănătății, cât și al finanțelor. Viorel Lis are nevoie permanentă de tratament, îngrijire și investigații costisitoare, iar soția lui nu știe cum să mai facă rost de bani.

Recent, partenera de viață a fostului primar al Capitalei s-a apucat de vândut diverse obiecte de artă din casă, pentru a putea plăti investigațiile medicale necesare.

”Pentru că trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel , mă gândeam să vând niște lucruri adunate în ani prin casă. Mai scrisesem eu, dar n-am pus. Dați-mi idei ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Pentru ce piesă cere 1.500 de lei

Iar primul obiect pe care Oana Lis l-a oferit la vânzare a fost o icoană de valoare, din aur galben (24 de karate) și aur verde (18 karate), prețul acesteia pornind de la 1.500 de lei.

Oana Lis vinde obiectele de valoare din casă pentru Viorel

Oana Lis vinde obiectele de valoare din casă pentru Viorel

”Zicea cineva sa pun și parfumuri la vânzare. Mi-a venit sa rad! de nervi nervoși Știți de cât timp nu mi-am mai cumpărat eu pentru mine un parfum!? De 3 ani. Doar apa și săpun. Și,, bineînțeles feromonii mei personali unici !!!… Și culmea, primesc complimente ca ce frumos miros, cu ce m-am dat!!!

Și ma mai dau în mall cand mi-e dor sa miros parfumul meu preferat Dior- Hypnotic poisson – roșu. Dar au fost multe dați în anii ăștia când am dat și 1000 lei ptr o programare la un medic bun ptr Vio. Și am făcut-o cu tot dragul.”, a scris recent blondina.

Citește și: Noi probleme pentru Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul edil după internarea în azil, veştile nu sunt deloc bune

De ce o critică internauții

După ce a început să publice mai multe obiecte spre a fi vândute, internauții i-au spus să își vândă și din parfumurile scumpe pe care le are în colecție. Răspunsul ei, însă, i-a adus un val mare de critici.

”Parcă noi ne cumpărăm parfum Dior, sunt femei care n-au avut niciodată Dior. ce atâta dramă”

”E ok și un săpun care îți place sau un spray; voi să fiți sănătoși!”

Felicitări, Oana, că nu ți-ai părăsit soțul când este așa bolnav…Dumnezeu să-ți dea putere în tot cea ce faci, cred că nu este așa simplu să ți vinzi lucrurile din casă, pentru tratamente…Mult respect!”

”Este normal și firesc tot ce faci! Toți avem greutățile noastre la un moment dat, pe care le depășim în liniște. Cât despre parfum, uite că ai impresionat pe cineva care îți vă oferi gratis.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Oana Lis a depus actele de divorț. De ce a vrut să pună capăt mariajului cu Viorel Lis acum mai mulți ani

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Tradiții în Sâmbăta Luminată. Ce nu avem voie să facem azi sub nicio formă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Lege pentru toți șoferii din România. INTERZIS pentru cei care trebuie să facă ITP-ul
Capital.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro