Oana Lis, singură de ziua ei. Ce cadou i-a făcut totuși Viorel: ”Nu mai contează”

Oana Lis, singură de ziua ei. Ce cadou i-a făcut totuși Viorel: ”Nu mai contează”
Oana Lis, singură în oraș de ziua ei. Viorel a așteptat-o cu cadoul acasă

Oana Lis (41 de ani) și-a serbat onomastica singură, fără prieteni alături sau petreceri cu fast cum ne obișnuise în trecut. În schimb, și-a rezervat o zi exclusiv pentru ea, în care s-a răsfățat prin oraș. În acest timp, Viorel Lis i-a pregătit o mică surpriză acasă.

Oana Lis și-a petrecut ziua onomastică singură, în oraș. Cadoul pe care i l-a făcut Viorel

Oana Lis a vorbit cu regret depre petrecerile răsunătoare din trecut pe care le dădea de ziua ei. Pe de altă parte, se bucură de faptul că în această perioadă poate păstra distanța față de persoanele din jur, pentru a nu-i face rău lui Viorel Lis.

„Înainte mă petreceam mult mai frumos, astăzi m-am scos singură în oraș, am mâncat ceva bun. Mi-e dor de petrecerile de dinainte, nu pot să spun că sunt în culmea fericirii, dar fiecare zi e frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea așa cum e. Doamne ajută să am toată viața bani să ies singură în oraș. Când eram mică eram foarte rușinoasă. Am observat la multor femei le este jenă să se ducă singure undeva. Dar psihologia m-a învățat să mă obișnuiesc să stau singură. Mă bucur de singurătatea mea. Este normal să mă feresc de prieteni perioada asta pentru a-l proteja pe Viorel cât voi mai putea”, a povestit Oana la Antena Stars.

Astfel, de Sfântul Ion, și-a luat o zi numai pentru ea. Soția fostului primar al Capitalei și-a rezervat o zi exclusiv pentru răsfăț prin locuri scumpe. Nu a uitat nici de cel care o aștepta acasă cu un dar pentru ea, așa că, în semn de respect, s-a gândit la acesta, cumpărând niște bunătăți pentru acasă.

„Mă duc să îi iau o prăjitură să îi fac cinste și lui Viorel. A luat pensia, o să îmi dea niște bani din pensia lui. Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale.Cadouri am primit mai mult virtuale, urări foarte multe de la oamnei dragi, dar și de la oameni mai puțin aprpiați d epe internet, oameni care nu credeam că se gndesc la mine. M-am bucurat și mă bucur de fiecare mesaj, de fiecare energie bună care vine spre mine”, a completat aceasta.

  • Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți din 2011.
  • Viorel Lis a fost primarul Bucureștiului; mai întâi interimar, în intervalul 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit premierul României, apoi ales în perioada 13 noiembri 1998 – 26 iunie 2000.